.

Noi ASV Difuzor Microfon de 3,5 mm jack pentru HYT TC-780 TC3000/3600 TC-780M, TC3000 Walkie Talkie Mic Două Fel de Radio Microfon

Noi ASV Difuzor Microfon de 3,5 mm jack pentru HYT TC-780 TC3000/3600 TC-780M, TC3000 Walkie Talkie Mic Două

RON 61.78

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Am doar nava a confirmat pentru adrese. 360 de grade rotire rever clip de pe spatele microfonului. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
Noi ASV Difuzor Microfon de 3,5 mm jack pentru HYT TC-780 TC3000/3600 TC-780 M, TC3000 Walkie Talkie Mic Două Fel de Radio Microfon
Toate produsele noastre sunt de brand nou. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Negru
Gama De Frecvențe:
bazat pe radio
Tip:
Accesorii
Distanța Maximă:
3-5km
Material:
Plastic
Nume De Brand:
YIDATON
Walkie Talkie Tip:
Portabil
Depozitare Canal:
bazat pe radio
Dimensiuni:
Pic arătat
Vorbim Gama:
bazat pe radio
Numărul De Model:
Microfon de 3,5 mm jack pentru HYT TC-780 TC3000
Is_Display:
No
ASV Difuzor Microfon:
pentru HYT TC-780 TC3000
două fel de radio microfon:
walkie talkie mic
talkie talkie conector difuzor:
Jack de 3,5 mm
pentru radio HYT:
asv difuzor