.

720P Interfon Wireless WIFI Usa Baterie AAA Video Ușa Telefon

720P Interfon Wireless WIFI Usa Baterie AAA Video Ușa Telefon

RON 139.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).

Caracteristicile mărfii

Samrt Acasă Interfață:
No
Interfata De Comunicare:
Wireless
Control Acces:
Nici unul
Dimensiune Senzor(Inch):
1/4
Numărul De Model:
Altele
Camera IP Interface:
No
Tehnologia:
Digital
Zona De Intrare:
Nici unul
Nume De Brand:
noi aterizare
Unghi De Vizualizare (°):
62
Camera tip Senzor:
CMOS
Metodă De Conectare:
Wireless
culoare:
Alb
Soneria:
Da
Dimensiune:
others
Material:
Altele
putere:
12v
Tip:
Intrarea Mașină
Instalare:
Montare Pe Perete
Rezistent la apa:
No
Display Tip Ecran:
culoare
Răspunde De Modul De:
Telefon
Rezoluție:
> 420 Linii TV
Ecran Dimensiune Ecran(inch):
fara monitor
Kit-Ul De Configurare:
în aer liber, usa
putere:
Altele
Camera:
Altele