.

Pin Digital de Tip Umiditate Lemn Tester Cherestea de Umiditate Metru MC7806

Pin Digital de Tip Umiditate Lemn Tester Cherestea de Umiditate Metru MC7806

RON 184.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Am doar nava a confirmat pentru adrese. Vă mulțumim pentru înțelegere!
1. Dacă puteți't checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.8 Calibrare : automata alimentare : 4x1. L'll lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
MC7806 Pin Digital de Tip Umiditate Lemn Tester Cherestea de Umiditate Metru
Produs sinopsis : Aplicarea : se aplică din fibre de lemn materiale, articole din lemn, medicina tradițională Chineză, tutun, bumbac, hartie, constructii, sol și alte materiale de fibre. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). De remarcat : La cumpărător în Brazilia / Argentina , Trebuie să fie furnizate CNPJ (CPF) /TVA Nr. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. este foarte important pentru afacerea noastra's de dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. (Cu excepția unor țări și APO/FPO). Cumpărătorul's confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Aliexpress!
. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Deoarece feedback-ul dvs.5 V AA (UM-3) baterie Dimensiuni : 182x68x38mm Sonda dimensiune : 170x44x25mm
Greutate (nu include sonda) : 334g
-
1.

Caracteristicile mărfii

Tip Display:
Digital
DIY Consumabile:
Instalatii sanitare
Nume De Brand:
TK
Numărul De Model:
MC-7806
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu:
Da
Domeniu de aplicare:
Vă Rugăm Să Verificați În Detalii
Interval De Măsurare:
Conținutul de umiditate 0-50%
Calibrare:
automata