.

Elixir Magic - Reg. Dimensiune (CUB), Trucuri de Magie, Iluzii Magia Magicieni Bloc Puzzle Box Etapă Pusti Prop Distractiv

Elixir Magic - Reg. Dimensiune (CUB), Trucuri de Magie, Iluzii Magia Magicieni Bloc Puzzle Box Etapă Pusti

RON 35.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


5065587508344041 Fierbinte NE $ 20.
Pete i-a spus mulțimii că, în plus față de achiziționarea de această frumoasă cutie de puzzle, de asemenea, el a achiziționat un scump poțiune (în care el apoi afișează un mic flacon conținând lichid), la o sumă mult mai mare atunci cutia de puzzle.
Nu aveți nevoie de orice scamatorie.00 /bucata US $ 9.99 /bucata NOI 29.50 /bucata
Demo :
Descriere :
Elixir Magic - Reg. Piesele formează un dreptunghi 14 de 12 cm, în jurul căruia un cadru alb se potrivește exact - un puzzle.20 /bucata US $ 15.50 dolari /bucata NOI 29.80 dolari /bucata NOI 12. Dimensiune (CUB)
Acesta este un mare efect, care încorporează un pic de magie și abilitățile de puzzle prea! Acesta este un mare efect oricând, dar foarte mare pentru Vacanță, atunci când sunt alături de prieteni și familie.85 /bucata US $ 15.
Efect :
Pete Biro elimină 10 marmură blocuri de lemn dintr-un frumos decorate cutie din lemn de esență tare.99 dolari /bucata US $ 8.00 /bucata US 20.
Doar pentru distracție, Pete decide să încercați și de a rezolva puzzle-ului fără a utiliza poțiune - și, spre uimirea lui și dezamăgire, el este capabil să o facă fără ajutorul atât de mult de un dram de elixir magic! Pete, gândindu-mă dându-și seama cât de mult a cheltuit de poțiune specială, imediat fuge la Stevens Magie pentru a pune in Joe i-a vândut scump elixir care nici nu are nevoie!
Joe intampina Pete și spune, "vă Rog să vă calmați! Am uitat să-ți dau una din piesele puzzle-ului!" Încă o dată, Pete frunze Stevens Magie și pleacă acasă cu o piesă în plus.00 /bucata US $ 19.89 /bucata US $ 82.20 /bucata US $ 13.99 dolari /bucata NOI 40. Fără elixirul nimeni nu ar putea vreodată să dau seama de puzzle.
5065587508344084 Mai NOI 19.
Joe Stevens la Stevens Magic m-a asigurat ca a fost primul elixir, care Merlin, el însuși a inventat.
În plus față de clădirea în sine, nu este nevoie de a efectua orice alte trucuri.
Dar atunci când primiți cele mai recente de proiectare și modificate de elemente, veți afla :
Nu necesită PK inel.

Caracteristicile mărfii

Caracteristici:
Incepator,Magicieni,Ușor De A Face,Scena,Plutitoare,Dispar,Profesional,Să Învețe
Avertizare:
nu mânca
Numărul De Model:
118078
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
ZQION
Performanța Forma:
Magia De Scenă
Este Instrucțiuni Inclus:
Da
Material:
Lemn
Tip:
Variate Prop
Intervalul De Vârstă:
12-15 Ani,Adulti
Dimensiune:
One Size