.

sigur împușcat-- apară o cupa / close-up magic trick / stage magic / en-gros profesionale

sigur împușcat-- apară o cupa / close-up magic trick / stage magic / en-gros profesionale

RON 18.58

Cantitatea de bunuri
Disponibil

În Plus, este o lume reală împușcat de sticlă, care nu arata ca un gimmicked sau pahar de lux.
Capacul este facut din consistent negru, industriale flex cauciuc. Odată ce capacul este în loc, puteți manipula într-un ou sac, să-l în buzunar pe termen nelimitat, chiar și de spin sticla în aer și prinde-l. Dacă nu se poate obține postul după 60 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine ,poti deschide disputa va rambursare completă pentru tine(cu excepția economice air mail). Spre deosebire de alte capace care pot disloca ușor, asta ține de termen, și într-adevăr apucă și sigilii de lichid din interior. Întotdeauna putem rezolva orice problemă într-un mod amiabil și în particular. Acest lucru este perfect împușcat de sticlă și capac de cauciuc combinație.
Dacă sunteți în căutarea pentru un criminal final surpriză pentru ou sac, sau deja face un pahar de producție din buzunar sau pungă de hârtie, dar sunt în căutarea pentru o metodă mai bună, lovi cu piciorul spate o Lovitură Sigur!
Include pahar, gimmick si foaia de instrucțiuni. E un bărbat adevărat pahar de whisky. Este într-adevăr deține sigiliul său până când tragi de presă. Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră. Și suntem fericiți să vă las un feedback pozitiv prea! Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Scuze ,Acum China Personalizate de control de securitate nu poate trece DVD-ul,asa ca acum nu putem posta DVD străine, vă va oferi instrucțiuni on-line Shipping & Handling : Ordinele sunt, de obicei, expediate în termen de 1-7 zile lucratoare de la confirmarea plății. Real timp de tranzit poate varia și este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate. Ou Sac NU sunt incluse. Apoi, vine fără efort. Cumpărătorii trebuie să plătească costul de Transport maritim din nou pentru reshipping element (cu excepția greșit cumpărător adresa este scris de către noi) Memento Blând : vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV ȘI TOATE de CINCI STELE RATA dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

Caracteristicile mărfii

Gen:
Unisex
Performanța Forma:
Close-up Magic
Caracteristici:
Incepator,Magicieni,Profesionale,Strada,Ușor De A Face
Intervalul De Vârstă:
12-15 Ani,Adulti
Nume De Brand:
Hexaedre Magic
Avertizare:
SURESHOT
Tip:
card
Material:
Cauciuc
Numărul De Model:
SURESHOT
Cod Produs:
SURESHOT
Categorii:
Etapa | Standard | Strada
Greutate (kg):
0.5
Dimensiuni:
10 x 10 x 7
Locul de Origine:
Beijing, China (Continentală)