.

13x13cm stil alimentar Tort Stencil DRAGOSTE Tort Fondant Șablon Instrumente de Decorare Balet Tort Mucegai

13x13cm stil alimentar Tort Stencil DRAGOSTE Tort Fondant Șablon Instrumente de Decorare Balet Tort Mucegai

RON 2.38

Cantitatea de bunuri
Disponibil

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.
- Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.
- Vom returna, dacă te vei întoarce elementele în termen de 10 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Tort De Instrumente
certificare:
FDA,CE / UE,SGS
Sugestiv Sexual:
No
Caracteristică:
Eco-Friendly
Nume De Brand:
Diyclan
Tort De Instrumente De Tip:
Matrite
Material:
Plastic
Obscene Imagine:
No