.

Design 347 Copilului Pantofi Forma de Silicon Mucegai, 3D Fondante Mucegai,Săpun Mucegai,Mucegai Ciocolata,Tort Instrument

Design 347 Copilului Pantofi Forma de Silicon Mucegai, 3D Fondante Mucegai,Săpun Mucegai,Mucegai Ciocolata,Tort

RON 58.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Detalii Produs :
Notă : informațiile următoare sunt doar pentru referință. Vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a obține informații detaliate.
1. dimensiuni : 10.3*8.2*4.7 c m,a terminat mucegai dimensiune aproximativ 7.1*4.5*4.5 cm
2.Culori : livrare Aleatoare
3.Greutate : 300 g/buc
4.ambalare : în polybag
5.Material : 100% alimente grad silicon material Eco-friendly
6.Ordinele de OEM sunt binevenite.
Vederi De Detaliu :
Livrare :
Atunci când cineva o comanda, pls alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole cu 1-7 zile după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor vamale de curățare ori în țări individuale. Pls rețineți că cumpărătorii sunt responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Am wil nu restituie taxele de transport pentru care a refuzat transportul.
Despre noi :
Avem experienta de comerț internațional dealeri cu mai mult de 10 ani. Cu o multime de furnizori, prețuri foarte competitive.Ambele cantități mici și cei mari sunt ok pentru noi.OEM este, de asemenea, binevenite! Cel mai important lucru este,cred, toate produsele exportate de bună calitate.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Roz
Tip:
Tort De Instrumente
Material:
Silicon
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
certificare:
FDA
Tort De Instrumente De Tip:
Matrite
Numărul De Model:
MK347