.

OEEKOI Model Lichee Sloturi pentru Carduri de Titularul Pungă de Caz pentru Acer Liquid Z6 Plus/Coaja de Plus/Jade Primo/Z630S 5.5 Inch

OEEKOI Model Lichee Sloturi pentru Carduri de Titularul Pungă de Caz pentru Acer Liquid Z6 Plus/Coaja de Plus/Jade

RON 21.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Model Lichee Sloturi pentru Carduri de Titularul Pungă de Caz pentru Acer Liquid Z6 Plus/Coaja de Plus/Jade Primo/Z630 S Descriere : 1.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul sub 4. Si va vom trimite din nou sau rambursare completă, dacă în cele din urmă nu a primit comanda atunci când este scos din comfirm timp. Notificare
* Va rugam sa lasi un mesaj sa ne spui modelul de telefon sau telefonul dimensiune, de exemplu : vreau caz pentru i Phone 6 Plus ,sau telefonul meu diemension este [158. Curea conținute.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 5.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 5.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 5.Dimensiuni : Orizontală o.Design unic îl face ușor de acces la funcțiile telefonului.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 4.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 6.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 5. Pentru că este economic mod de transport maritim. Pls observa că înainte de a plasa comanda.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul sub 4.3 Inch; Vertical-o.
* Dacă confirma timp este în curând, și tu încă nu primi comanda,pls contactati-ne, vom prelungi termenul de livrare pentru tine.Culoare : Orizontală(Negru,Cafea),Verticale(Negru,Cafea).Caz,telefonul nu este inclus. astfel încât să putem trimite cele mai potrivite caz,Pls amabilitate înțeleg. Instalați confort.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 6.100% de Brand nou și de bună calitate.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 4.Material : Piele PU.
* Dacă alegeți mod de transport maritim [China post Obișnuit Pachet Mic Plus] sau [Vânzătorului Metoda de Transport maritim], acesta nu ar avea informații de urmărire.8 cm,se Potrivesc pentru telefonul 4.
2,de a Proteja telefonul gratuit de la zgârieturi și lovituri și, de asemenea, protejeaza telefonul cu stil.

Caracteristicile mărfii

Pachet:
Caz & Curea
Nume De Brand:
OEEKOI
design:
Simplu,Afaceri,Sport,Vintage,Mat
Funcția:
Anti-knock,Murdăria rezistentă la
Dimensiune:
5.5
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Tocuri & Clipuri
Caracteristici:
Universal Cazul
Compatibil Marca:
Acer
culoare:
Negru,Cafea
Material:
PU Piele
Stil:
Husă De Caz,Centura Clip Caz,Lichee Model Caz
se potrivesc 1:
pentru Acer Liquid
Fit 2:
pentru Acer Liquid
A se potrivi 3:
pentru Acer Liquid
Fit 4:
pentru Acer Liquid Z6 Plus Caz