.

YPP MEȘTEȘUG Minunat Poartă Limpede Transparent Silicon Ștampila/Sigiliul pentru DIY scrapbooking/album foto Decorative timbru clar

YPP MEȘTEȘUG Minunat Poartă Limpede Transparent Silicon Ștampila/Sigiliul pentru DIY scrapbooking/album foto

RON 7.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă veți găsi produse rupte sau lipsă la primirea coletului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți orice cereri. Ne va livra produsele la tine în funcție de adresa în Ali Express ordine.
Ne va ajuta pentru a rezolva problema. China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-40days pentru a ajunge la adresa dvs.Transport gratuit prețul nu include taxele de Import.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră. Feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Ne pasă de fiecare client, și va fi întotdeauna gata să vă ajute.Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice problemă de transport, noi va oferim răspuns satisfăcător.Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărător?responsabilitatea. va fi procesată în termen de 7 zile de la plata. Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Nu supună un diferend opțional.Vă rugăm să plătească pentru comanda în termen de 2 zile după ce plasa comanda.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Ali Express. Noi vă va oferi întotdeauna mulțumiți de rezultat!
Dimensiune : 14*18cm
Material : silicon
Ambalare : 1 buc/lot
Design Fantastic pentru invitatii/ carduri/ plicuri. (în vacanțe este nevoie de mai mult timp);
EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL și UPS durează 3-7 zile lucrătoare. Vă rugăm să asigurați-vă că Adresa / Numărul de Telefon (mobil) /Cod Poștal ai plecat sunt corecte.
Ambalare :
Plata :
1). Vă mulțumesc din nou!!
Feedback-ul :
1).
Transport :
1). Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru. Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!. Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Decor
Numărul De Model:
17063001
Nume De Brand:
YPP ambarcațiuni
Tip:
Standard De Timbru
Material:
Silicon
Ocazie:
Petrecere de nunta; Scrapbooking meserii
Ambalare:
1buc/lot
Dimensiune:
14*18cm