.

10 tipuri:Tricot elastic tesatura de bumbac pur,ananas,florale,buline,material elastic,coase de top,camasa,pantaloni,rochie,ambarcațiunile de curte

10 tipuri:Tricot elastic tesatura de bumbac pur,ananas,florale,buline,material elastic,coase de top,camasa,pantaloni,rochie,ambarcațiunile

RON 24.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Fiecare tip are o greutate diferită. După cum știți, de bumbac este absorbția de umiditate și foarte confortabil. Ananas, floral si buline modele. Eu iti recomand sa faci un sport pantaloni în toamnă. Apreciem profund înțelegerea și cooperarea dumneavoastră.
TRANSPORT -
*Comanda dumneavoastra va fi livrat in 1-3 zile de afaceri prin China post air mail după ce plata dvs. Sfat 5 - a Evita soare puternic. Sfat 4 - Evitați să pulverizați parfum direct pe tesatura de matase.
- RAMBURSARE -
*Se întoarce NU sunt acceptate pentru tăiat materiale, se AȘTEAPTĂ pentru o calitate proastă, sau greșit elemente care vor fi pe deplin rambursare.
***Dacă achiziționați mai multe elemente, vom ajusta taxa de livrare, care se bazează pe ordinea greutate reală. va fi livrată in1-3 zi de afaceri de e-Mail de Aer ce te alegi după ce plata dvs.
**Pachetul este considerat pierdut dacă nu ajunge în 2months de la data de înregistrare și informații de urmărire aprobă asta.
***Dacă nu ați primit răspunsul meu, vă rugăm să re-a trimis e-mail și voi răspunde cât se poate de URGENT. Sfat 2 - Folosind detergent neutru în loc de săpun obișnuit, nu freca viguros sau de a folosi perie de păr, clătiți curat, pentru a evita pete sau cicatrici.
Material : 100% bumbac
Culoare : ca imagini
Adecvarea : top, camasa, fusta, pantaloni, rochie, ambarcațiuni
Întinde index :
non-elastic
√ușor elastic
destul de elastic
elastic
Greutate index :
subțire
Ușoară
subțire
√moderat
gros
Grosimea index :
pur
destul de pură
ușoară pură
√nu pur
Moliciune index :
sculptural
Ușor sculpturale
√moderat
moale
Sezonul de adecvare :
√primăvară
vara
√toamna
iarna
Acest material are 10 tipuri. În caz contrar, vom expedia comanda dvs. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
**Vă sugerez să vă lăsați numărul de telefon la adresa de posta contact. Sfat 6 - Fier de mătase, atunci când este de 80% uscat.

Caracteristicile mărfii

Caracteristică:
Respirabil
Technics:
Țesute
Material:
100% Bumbac
Stil:
Simplu
Model:
Tipărite
Tip De Produs:
Material Organic
Tip:
Tesatura
is_customized:
Yes