.

Howmay mătase pură tesatura satin stretch charmeuse 19m/m 108cm 42 diagramă de culoare pentru rochie haine pentru femei tricou multicolor

Howmay mătase pură tesatura satin stretch charmeuse 19m/m 108cm 42 diagramă de culoare pentru rochie haine

RON 381.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Înmuiere mătase pentru mai mult de câteva minute ar trebui să fie evitate. Prea multa caldura poate plictisitoare sau arde tesatura de matase, nu de fier pentru o perioadă lungă de timp.
Uscare : nu stoarce sau răsuciți, rola într-un prosop pentru a extrage apa.Cred că o găsesc în depozit,și avem cantitate mare de mătase.
dacă aveți nevoie de orice mătase cu orice modele,te Rog spune-mi.
Următoarele element e de la o utilizare a clientului, numai pentru referință, nu element de vânzare. Dacă eșarfă ar trebui să fie păstrate pentru o perioadă lungă de timp, pentru a evita lumina directă și insecte, evitând, de asemenea, pungi de plastic, astfel încât fibrele pot respira. Nu uda la nivel local, deoarece acest lucru poate provoca inele.
De călcătorie : întotdeauna fier eșarfă atunci când sunt ude/umede folosind setări medii sau rece de fier ("Silk" setare de pe fier sau 2 puncte - 100 ° C la 150ºC).
Costum pentru rochie, fusta, tricou, pijamale etc, orice în cazul în care puteți utiliza va fi bine. Lasa umiditate calcat pentru tine!
Depozitare : a se păstra eșarfă laminate în loc de pliat astfel încât fibrele nu sufere pentru o lungă perioadă de timp. Noi nu recomandăm uscare de mătase într-un uscător de rufe, deoarece se poate deteriora eșarfă. Mătase umed pot galben în lumina directă a soarelui sau pe un radiator.
Tesatura : matase, satin / matase charmeuse
Material : 95% mătase de dud + 5% spandex
Greutate : 19 mn/m / 80gsn
Lățime : 108cm
Culoare : multicolor
Contracție : 5%-8%
Acest articol este o contracție material, să se spele înainte de cusut va fi mai bine. Cele mai multe riduri în mătase pot fi eliminate prin spânzurare eșarfă în baie în timpul un duș.Eu sunt de mătase om de afaceri în china. Fie atârnă eșarfă de mătase să se usuce, se va organiza forma sau pune eșarfă de mătase între două prosoape albe și lăsați să se usuce pe orizontală de la sine. Evita uscarea mătase în lumina directă a soarelui.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Howmay Mătase Moara
Caracteristică:
Respirabil
Technics:
Țesute
Tesatura Piele De Căprioară Tip:
Nici unul
Stil:
Simplu
Model:
Vopsit
Tip De Produs:
Alt Material
Tip:
Tesatura Satin
Lățime:
108cm
Material:
Mătase / Raion
Nețesute Technics:
Nici unul
Tricotate Tip:
Nici unul
Silk Satin:
satin stretch
Charmeuse:
Roșu
rochie tesatura:
femei rochie