.

Noul Rosu/Galben Insulatied Core Terminale Pentru 1.0 MMP 18AWG Sârmă de 8mm Lungime Pin E1008 fir electric de sertizare Terminale

Noul Rosu/Galben Insulatied Core Terminale Pentru 1.0 MMP 18AWG Sârmă de 8mm Lungime Pin E1008 fir electric

RON 13.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Putem controla aceste taxe. În mod normal, este nevoie de 7-25 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer. NICI o întrebare. Ieșire de transport (inclusiv promoționale de transport) și a reveni costurile de transport nu vor fi rambursate Feedback-ul de Politici Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi, Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți vă Rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv
.(Vacanță exceptate) nu Suntem responsabili pentru persoanele neasigurate colet pierdut / element deteriorat în tranzit. Noi nu plătesc pentru returnare, nici nu ne-am restituire promoționale de transport maritim Odată ce a revenit elemente sunt primite, vor fi emise de credit la cardul de credit utilizat pentru achiziționarea.
Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Va vom rambursa imediat prețul de cumpărare. TRANSPORT MARITIM NU ESTE RAMBURSABIL.atunci când cumpărătorul au cerere pe declare,pls notă în ordine. Dar voi încerca meu cel mai bun de a reduce TVA/TAXE.
Termeni de vanzare
100% Garanție de Satisfacție/Banii Înapoi Garanție oferim o 7 zile banii înapoi de garantare.
Timpul de livrare este de aproximativ 3-15 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări(De Express
Uneori, ar fi mai mult, din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Vom lua înapoi orice produse cu care nu sunteți complet mulțumit în termen de 7 zile de la data primirii de bunuri Toate produsele returnate TREBUIE să fie în noi, stare de resalable și includ ambalajul original. CLIENTUL PLĂTEȘTE TOATE RETURNARE. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
E1008
Tip:
Sertizare Terminale
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
ZGCJ
Articol:
Izolat Cablul De Terminale
Tip:
E1008
Max.Tensiune:
105 Gradul UI@
Material:
Cupru
material izolant:
PP. Nailon
Dimensiune Cablu:
1.0mm2
A. W. G.:
#18
W*D*C:
3.0*1.8*1.5 MM
Lungimea de Cupru:
8mm