.

5.0 Original LCD Pentru Alcatel Strălucire Lite Display LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Alcatel 5080 Piese de Telefon Mobil

5.0 Original LCD Pentru Alcatel Strălucire Lite Display LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Alcatel

RON 77.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Toate produsele le-am trimis nostru privat de timbru de la spate, vă rugăm să oferim imaginea dată nu există nici o problemă, că ar fi mai bine să avem video pentru a arăta problemă în detailas. Dacă aveți orice întrebări sau nu mulțumit cu produsele noastre, Contactați-ne în termen de 3 zile după ce ați primit produsele,Sau ne va trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine așa cum este descris. Orice deteriorare sau defect cauzat de operație greșită nu sunt în sfera de asigurare a calității.0" LCD Pentru Alcatel Strălucire Lite Display LCD Touch Screen Digitizer Asamblare
Achiziționarea Și Instalarea Note
Instalarea Ecranului LCD si Digitizer Asamblare cu Front de Locuințe ar trebui să fie făcut de către o persoană calificată . Și avem servicii mai mult de 100 de peste mări angrosist și ateliere de reparații.
Bine ati venit la magazinul nostru, va vom servi cu credință. Odată sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ. Dacă există orice asistență, contactați-ne vom bucuroși să vă ajute. ATUNCI s-ar putea instala pe telefon. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. DACĂ sunteți mulțumit cu produsele după testare.
Touchworld este condusă de Shenzhen Witpart Societate comerciala, care este unul dintre cei mai importanti ridicata pentru toate piese de schimb telefon mobil în China Shenzhen. Vă rugăm să nu deschideți litigiu, este un prejudiciu. Noi nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu cauzat în timpul instalării. Pls va rugam sa ne contactati la e-mailul nostru sau online contactati-ne. Noi va oferim o solutie buna pentru tine. EMS în mod normal ajunge în 10-15 zile. Sparkleet produse unul după altul actualizare. Conectează-te cu telefonul la test în primul rând, dacă produsul este normal, atunci să instalați sau să profesioniști pentru ajutor. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Negru, Alb
Rezoluție De Afișare:
1280x720
Numărul De Model:
Pentru Alcatel Strălucire Lite
Ecran:
> 3
LCD Kit:
Da
Ecran Tactil De Tip:
Ecran Capacitiv
Nume De Brand:
X-PARKLEET
Compatibil:
Alcatel Strălucire Lite
Dimensiune:
5.0 inch
culoare:
Negru