.

Pro 9rs Ace Conice Rotund machiaj Permanent Microblading Ac 3D Spranceana Broderie 19 Ceață Rotunde Tatuaj Ace

Pro 9rs Ace Conice Rotund machiaj Permanent Microblading Ac 3D Spranceana Broderie 19 Ceață Rotunde Tatuaj

RON 19.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă rugăm să ne anunțați în termen de 14 zile (în funcție de data de înregistrare). Ace ascuțite și elastic, face linia spranceana frumos.
E NJOY LICITARE DVS.Sperăm că prin furnizarea de servicii excelente pentru tine, vă veți simți ne demn de 5 stele DSR rating de feedback-ul! Vă mulțumesc!
Feedback-ul
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să lăsați un 5 star DSR rating de feedback : )
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu dau feedback-ul rău înainte de a vorbi cu vânzătorul pentru a rezolva orice problemă, vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o mulțumit de răspuns! Vă mulțumesc!
Contactati-ne
Pentru a mari vă rugăm să ne contactați pentru mai favorabile de preț. Pe lama de 9 ace. Elementele care trebuie abuz fizic nu sunt acoperite de garanție. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire. Cumpărătorul acceptă responsabilitatea de a plăti pentru transport de marfă de întoarcere pentru orice motiv, cu excepția DOA (dead on arrival).
În orice caz, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Diametru de fiecare ac : 0,30 mm.
Conditii de vanzare :
1. Vom înlocui elemente care funcționează elementele de 30 de zile de la data primirea acestora. În condiții de siguranță și durabile.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați u s!!!
Despre mine
Suntem una dintre cele mai mari tatuaj echipamente de fabrică și exportor din China, avem de a face afaceri în această linie de mai mult de 8 ani, este scopul nostru de a oferi cele mai bune produse de calitate și cele mai bune servicii pentru fiecare cumpărător. Vă rugăm să completați RMA formă pentru orice returna produsele.Pachet : 50pcs 9 Conice Spranceana acele Caracteristici : Cantitate : 50 BUC/LOT. Bine ambalate cu saci individuali. Material : Otel Inoxidabil 316 L.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Ac Tatuaj
Numărul De Model:
TC-705-9RS
Nume De Brand:
VEDDIN
Tip:
Ac Tatuaj
Numărul De Model:
0.30*9RS
Material:
Alama
Nume 1:
9 spranceana ace
Numele 2:
9 spranceana ac
Numele 3:
9 pin permanent sprancene ace
Nume 4:
9 ace pentru tatuaj ac
Ambalare:
50pcs/sac
Starea:
cele mai noi
Loc:
Zhejiang,China