.

10 Buc Made in Taiwan de Călătorie Dimensiune Ciur Pudra Borcan de Plastic cu lamela de tragere Sigiliu Autocolant pe Ciur (AY81(10)(W)SST-C=10buc)

10 Buc Made in Taiwan de Călătorie Dimensiune Ciur Pudra Borcan de Plastic cu lamela de tragere Sigiliu Autocolant

RON 32.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Va sfatuim de urmărire numărul de referință după ce trimite coletul. Dacă aveți orice cereri speciale, vă rugăm să recomanda-ne o dată plasa comanda. Va fi livrat bunuri către Economia de Transport maritim de Chunghwa Post. Cele mai multe dintre clienții noștri nu se percepe nicio taxa sau cost suplimentar. Va vom trimite produsul la fel de cadou sau de probă și a pus mai mică valoare de pe factura pentru a ajuta clientul evita taxa de import. Toate produsele vor fi expediate din Taiwan, cu bună carton și ambalaje bun stare. Dacă țara dumneavoastră nu este pe lista de mai sus, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim, multumesc. Vă rog nu licitați dacă nu puteți accepta detalii de transport maritim. Va livra mărfurile către Economia de Transport maritim de Chunghwa Post. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare. Mult de 10 Made in Taiwan de Călătorie Dimensiunea Eșantionului Pudra Clar Borcan/Vas/Recipient cu Negru Janta Capac și Sigiliu Autocolant pe Ciur Capacitate : 3 Grame de Pudra de Culoare : Clar Borcan cu Rim Negru Geam Capac Material : Jar - Polistiren (PS) din Plastic
Capac - ABS janta si Acril, Geam Capac
Ciur : Polipropilena (PP) material Plastic Dimensiune : aproximativ 13/16" înalt (cu capacul) și 1 1/2" diametru (3. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.1 cm Înălțime) ** Livrare Gratuita ** TRANSPORT GRATUIT pentru următoarele țări : Australia, India, Indonezia, Iran, Israel, Japonia, Iordania, Kuweit, Coreea, Malaezia, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Arabia Saudită, Sri Lanka, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Vietnam, Statele Unite ale americii, Canada, Marea Britanie, Germania.Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți : a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Sticle Returnabile
Numărul De Model:
AY81(10)(W)SST-C=10buc
Capacitate:
3 Grame de Pudra
Material:
Plastic
Dimensiune:
3.8 Dia x 2.1 Height cm