.

Active Pen Stylus Capacitive Touch Ecran Pentru Samsung Galaxy Tab Un T560 T561 T585 T580 P5100 T815 T813 T550 T555 T800 T810 Caz

Active Pen Stylus Capacitive Touch Ecran Pentru Samsung Galaxy Tab Un T560 T561 T585 T580 P5100 T815 T813 T550

RON 53.50

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Caracteristici ale acestui produs : pix Metalic (balonul rotund), nu trebuie să se schimbe, durabil, bine 1,3 mm, ultra lungă de viață, inteligent trezire hibernare, economisi energie, nu este nevoie de a instala orice software-ul, poate fi folosit direct!
Compatibile cu ecran tactil, capacitiv pen ecran, ecran IPS, etc. * Până la 12 ore de utilizare continuă după 30 de munits încărcare completă.3 mm (bine)【pix Metalic, fără înlocuire, durabil】 * Material : aliaj de Aluminiu * Built-in baterie,Incarcare prin port USB Pachetul de Conținut : 1 x active stylus Pen 1 x cablu USB. * Stand-Alone Stylus Activ Design : NU BLUETOOTH DECOJIT SAU APP NECESAR. Alimentat de la a construi baterie, stylus activ oferă până la 12 ore de funcționare continuă latență-desen liber și scris. Caracteristică : * active stylus redefinește desen și scris pe tablete și smartphone-uri. * Precis Punctul de Amendă Stylus Activ 1. * La 140 mm,9 mm în diametru și 1,3 mm sfat, active stylus se simte ca o adevarata pen. Destul de utilizator sunt, FOLOSIND ECRAN PROTECTOR SAU NU ( include sticla sau PET unul), pur și simplu a regla sfat pentru a permite scrierea de funcții, fără restricții. Nu se tem să-l folosească în orice moment al ecranului tactil. * Active stylus funcționează independent de software-ul special sau setări speciale în aplicații. Cu un buton de comutare,se activează instantaneu pentru a lucra pe orice dispozitiv folosind tactil capacitiv. * Active stylus se simte de fapt si scrie la fel ca un stilou, nu are nevoie de software-ul special, și funcționează cu orice i OS și mai interfața touch Android dispozitiv.3 mm Active Percepute Tactil Capacitiv Stylus Pen pentru i OS, Android, Microsoft Tablete PAD dispozitivele cu ecran tactil Descriere Produs : * Low REGLABIL SFAT Caracteristici : este noua facilitate pentru utilizator de a experimenta atingeți aparatul cu o gamă largă de compatibilitate.
De înaltă precizie de 1. Deci, practic, funcționează cu orice aplicație, inclusiv aplicații populare, cum ar fi Zoom Notes, Evernote, Hârtie de Fifty Three, Procrea, și multe altele.

Caracteristicile mărfii

Lungime:
140cm
Pachet:
Da
Numărul De Model:
K833
Cerere Marci:
Pentru Samsung
Nume De Brand:
AJIUYU
Cerere:
Tablete
Aplicație Ecran:
Ecran Capacitiv
Material:
Metal