.

Original și Nou 8inch ecran LCD N080ICE-GB0 N080ICE pentru tablet pc-transport gratuit

Original și Nou 8inch ecran LCD N080ICE-GB0 N080ICE pentru tablet pc-transport gratuit

RON 72.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Dacă aveți orice problemă cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta. Feedback-ul negativ nu este acceptabil înainte de a mă contacta. Deoarece feedback-ul dvs.Dacă nu sunteți sigur că suntem aici pentru tine la orice ora !
2. Toți cumpărătorii trebuie să plătească taxe suplimentare de zonă de la distanță de servicii de DHL,UPS sau Fedex ,dar nu a fost nevoie de ambulanță . Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau impozite percepute de către țara lor. Cumpărătorii din Brazilia nevoie pentru a oferi CPF număr în avans dacă alegeți DHL sau UPS,în caz contrar,trebuie să ne expediați prin EMS.cu privire la timpul de livrare,de obicei, va fi 7-30 zile pentru economia transport,care va fi diferit pentru diferite țări. Conditii De Plata
1. Noi va oferi, de urmărire nu pentru toate metoda de transport maritim.
Cumpărătorul trebuie să notifice vânzătorului de toate elementele returnate în termen de 7 zile de la primirea pachetului. Noi trimitem doar pachetul de plat mail cu transport gratuit,dacă doriți DHL/UPS/FEDEX Express,vă rugăm să contactați-mă,voi caculate costul de transport maritim pentru tine. Vă rugăm să asigurați-vă că să ne lase exact numele complet și numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător, astfel încât compania de transport maritim se poate obține cu ușurință !
3.
Europa de est poate dura până la 16-30 de zile lucrătoare. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după primirea mărfurilor . Vom face livrarea mărfurilor în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată
3.
Franța / Spania / Germania poate avea 7-20 de zile.Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitate .Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii .

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
N080ICE-GB0
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Nume De Brand:
htytech
Tip De Produs:
Tableta LCD