.

skylarpu 7 inch 165mm*100mm Touchscreen Panel Kit pentru AT070TN90 Raspberry Pi ecran LCD tactil de Sticlă transport Gratuit

skylarpu 7 inch 165mm*100mm Touchscreen Panel Kit pentru AT070TN90 Raspberry Pi ecran LCD tactil de Sticlă

RON 30.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Shenzhen Skylarpu Electronic Technology Co.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Specificațiile De Performanță :
*Duritatea suprafetei : 3 H
*Factor de transmisie luminoasă : suprafața materialului luminos> 83% mat material : > 78%
Viața :
*Percuție viata : > 1 milion de ori (singur punct click)
*Accidente vasculare cerebrale viață> 100. Prin schimbarea direcției de tensiunea aplicată la controler, în mod similar cu cele măsurate Y coordonate de contact, poziția de contact pentru a șterge.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Ușor separate de un izolator punct de mijloc, atunci când atingeți ecranul de suprafață, fără presiune, în sus și în jos linia este deschisă.
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.0 mm
*Sticla Categoria : chimic întărită de sticlă, revolta de sticlă. este finalizată. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Linie verticală devine conductoare, circuitul controler de conducere tensiunea aplicată la conductive strat de ITO în coordonata X direcție, linia prin sonda conductive strat de ITO pe detectarea tensiunea de pe direcția X, în care punctul de contact al proiectate coordonatele X. Odată ce presiunea aplicată ecran tactil de suprafață. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Caracteristicile mărfii

Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Numărul De Model:
AT070TN90
Compatibil Marca:
Universal
Nume De Brand:
skylarpu
Dimensiunea Ecranului:
Tip De Produs:
Panoul LCD Combo
Locul de Origine:
Shenzhen,China (Continentală)
timpul de livrare:
De obicei, 3-5 zile
Tip:
TFT
Număr Parte:
AT070TN90
Dimensiune:
7 inch