.

6.2 inch 4 fir rezistiv ecran tactil ZCR-1126 pentru lcd HSD062IDW1 -A00, A01 ,A02 DVD auto ecran de navigare 155*88mm

6.2 inch 4 fir rezistiv ecran tactil ZCR-1126 pentru lcd HSD062IDW1 -A00, A01 ,A02 DVD auto ecran de navigare

RON 18.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

(nevoie de contact agent de vanzari)
După ce face o comanda (sub multe tipuri de culori),vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi ,informându-ne ce culoare ai nevoie. Expediem produsele prin China post airmail . Cumpărătorul trebuie să ne e-mail pentru schimb de notificare înainte de a se întoarce articol, cumpărătorul va suporta transportul si manipularea taxă și elementul trebuie, de asemenea,
3 . Unele dintre țara va costa de mai multe zile. Deci, dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră să ne contactați, astfel încât să putem face dreptate!
Dorim să vă mulțumim în avans pentru a ne ajuta realiza un 5 star rating de feedback, dacă pentru orice motiv nu doriți să ne dea nimic mai puțin decât perfect de evaluare, vă rugăm să ne contactați, vom face meu cel mai bun pentru a satisface nevoia ta. MITA )
Toate piesele vor fi testate înainte de livrare ,nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de neprofesionist funcționare. Noi nu suntem responsabili pentru transport timp de tranzit.Fie în cutie și pachet foarte bine atunci când se întorc de la elemente. Timpul de livrare este de aprox. Daca sunt urgente,atunci vă rugăm să alegeți DHL sau alte express! Vă mulțumim pentru dvs. Va costa doar 1 minut. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Vă mulțumesc foarte mult!
Suntem de lucru foarte greu pentru a vă oferi cu 5 STELE, Servicii pentru Clienți .
Rambursarea va fi facuta de indata ce vom obține piese de schimb, taxa de Transport este nerambursabil. Vă rugăm să contactați oficiul poștal local pentru a determina estimat impozitele și taxele de serviciu. Retrimiterea taxa va fi plătită de către cumpărător.
Feedback-ul :
Deoarece feedback-ul dvs.2 inch 4 fir rezistiv ecran tactil ZCR-1126 pentru lcd HSD062 IDW1 -A00, A01 ,A02 DVD auto ecran de navigare 155*88mm
Descriere Produs
Atunci când achiziționați mai mult de un articol, vă rugăm să adăugați-le la cosul de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.

Caracteristicile mărfii

Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Nume De Brand:
SMITATECH
Dimensiunea Ecranului:
Numărul De Model:
6.2 inch touch ecran ZCR-1126 155x88mm pentru HSD062IDW1
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel