.

6mm din otel Inoxidabil forma de U, forma Șurub cu șicane M8 cu clemă bar și nuci 10buc

6mm din otel Inoxidabil forma de U, forma Șurub cu șicane M8 cu clemă bar și nuci 10buc

RON 45.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Retur :
1. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
Garanție :
1.
3) Dacă imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
2) Payan nu plateste comentariu trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Transport :
1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

Caracteristicile mărfii

Lungime:
M6 33, M6 27
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
m6
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Material:
Din Oțel Inoxidabil