.

Profesionale noi 100cm/40 Cu Camera Video Urmări Cursorul Dolly Sistem Stabilizator pentru camera Video DSLR mai Bine Decât Alunecare-pad

Profesionale noi 100cm/40 Cu Camera Video Urmări Cursorul Dolly Sistem Stabilizator pentru camera Video DSLR

RON 335.78

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Încărcare : 8 kg / 17. Puteți bloca placa prin blocare, mai stabil. Mini gradienter este utilizat pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul repede.Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.
Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 2-3 zile după ce vom primi plata.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Specificatii : Material : Aluminiu Mișcare de șurub placă de interfață : 3/8 inch, Max.
Feedback-ul :
1. Dublu-șină de design pentru a crește efectul de alunecare, netedă și rapid. 1/4" si 3/8" filet standard design gaura pe șină de legătură cu alte video-accesorii, cum ar fi trepied, mingea cap-de-ect. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.9 în Pachetul greutate : 2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină,
dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Retur :
1.După ce ați plasat comanda,înseamnă că acceptați această prevedere. De înaltă calitate din aliaj de aluminiu, oferind o rezistență excepțională pentru munca grele.Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.

Caracteristicile mărfii

Pachet:
Da
Nume De Brand:
CR CUREFOTO
Numărul De Model:
dslr camera slider