.

LISEUR L986 Dungă Roșie 0.38 mm stilou cu peniță EF cadou stilou cu cerneală 5 Culoare Opțional Trimite Cerneală

LISEUR L986 Dungă Roșie 0.38 mm stilou cu peniță EF cadou stilou cu cerneală 5 Culoare Opțional Trimite Cerneală

RON 6.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

5% Rambursare Germania Rata de 0 4.9% Rambursare Brazilia/Rusia/Ucraina Rata de 0 10.) Lungime : 14 cm cca.
Pen Conditie : 100% Nou Capac : Snap pe tip capac Convertizor : Detașabil cerneală converter( poate fi înlocuit cu dimensiunea internațională standard cartuș de cerneală. Dacă nu te satisface cu produsele pe care le-a primit, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce primiți elemente. Greutate : 24 g aprox. Timpul de livrare durează aproximativ 2 până la 3 săptămâni.8% 15 % Notă : Brazilia/Rusia/Ucraina va dura mult mai mult decât alte țări, astfel încât timpul de rambursare va de până la 70 de zile. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.
Politica de returnare "Calitate în primul rând, clienții primele". Dacă metoda de transport maritim este China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail, timpul de livrare și rata următoarele :
Tara
Timp(Zile) 8-12 12-20 20-30 30-40 40-50 >50 statele Unite ale americii Rata 21.1 % Rambursare Marea Britanie Rata 5. Magazinul nostru oferim clienților noștri de 7 zile lucrătoare de la primirea de elemente (starea inițială) pentru a reveni la noi pentru un schimb sau de restituire.com cum ar fi Escrow, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Doar simțiți-vă liber să ne contactați dacă aveți orice întrebare
. Uneori parcelelor poate fi amânată din cauza inspecții vamale. De asemenea, puteți folosi tuburi de cerneală.4% Rambursare Rata Canada 11.
Transport elementele sunt în general expediate în termen de 1 zi lucrătoare. Va garantam ca clienții noștri să fie mulțumiți de calitatea și prețul produselor noastre.
pachetul include
1 X Stilou
De plată Există mai multe metode de plată disponibile pe Aliexpress.7% Rambursare Rata Australia 9. Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

Caracteristicile mărfii

One Size:
EF
Nume De Brand:
LISEUR
Ambalare:
Vrac
Stilou Sfat Material:
Alte Metale
Peniță Material:
Iraurita
Peniță Tip:
Tip Standard
Aplicație Specială:
scris
Scris Punctul:
0.38 mm
Material:
Metal
Numărul De Model:
L986
Tip:
stilou