.

TSAUTOP Dimensiune 0,5 m x 20m hidro imprimare de transfer de apă din fibra de carbon WDF883

TSAUTOP Dimensiune 0,5 m x 20m hidro imprimare de transfer de apă din fibra de carbon WDF883

RON 52.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

de vânzări pentru a trage înapoi de transport de marfă în timp ce plasați comanda. Cât despre bunurile mele de ambalare? Pot folosi logo-ul sau propriu de ambalare?
Da, puteți.
Dimensiuni rola : 1 metru pătrat, la un moment dat în circulație. Acest lucru va fi drepturi de autor model, nu vom vinde niciodată drepturi de autor model pentru a oricărei părți terțe. suntem unul dintre pionierii care sunt capabili de a servi diverse soluții de ambalare (professional OEM serviciu de ambalare) în vremurile de început. Cel mai bun Preț : preț Competitiv la ordin mic, mare reducere Mare pentru.
În China continentală, câteva fabrici accepta plata online dar accepta T/T sau L/C astfel metodele tradiționale de plată numai. Cât despre mostre gratuite?
Da, ca una dintre cele mai mari inkjet mass-media produse de producatori în China continentală, suntem în măsură să vă servească nostru gratuit de probe pentru testul dumneavoastră! Ambele foi
și role sunt disponibile!
·Format A4 : 5sheets la un moment dat în circulație.
Pls faceți clic pe aici pentru a găsi vrac de ambalare soluție. Cele mai bune servicii post-vânzare : vom oferi Water Transfer Printing formare de competențe, Utile sfătuiește. Timp de Livrare : Ne va livra comanda după plata in 2-3 zile) 4. Lățime de Film Ultima literă a fiecărui model nume : O-100 CM ; B-50 CM de Film de Modele din Fibra de Carbon, Craniu, Camuflaj ,Lemn, Marmura si Piatra, , Piele de Animal,Desene animate, drepturi de autor Model,Metal Avantaje 1. Ai discount pentru cantitati mari?
Da, avem o astfel de politica de vânzări. Aceasta depinde nu numai de cantitate comandă, dar, de asemenea, produs ai rezervat. sau de ambalare care taxele vamale vor fi contul. Pentru cele mai multe părți, în cazul în care elementul poate fi muiată în apă, hidro-grafic de proces pot fi utilizate.
TAOTOP Dimensiune 0,5 m x 20m hidro imprimare de transfer de apă din fibra de carbon WDF883
apă / Hydrographies Imprimare prin Transfer Aplicabilă la o varietate de materiale, inclusiv din plastic, metal, ceramică, lemn, piatră, rășină, de asemenea, poate realiza transferul pe suprafețe denivelate,
sale de a salva modelul de taxa compara cu alte tehnologii de imprimare și ușor de operat,se face imprimarea mai de lux.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Stickere Si Autocolante
Element De Lungime:
20m
Caracteristici Speciale:
Decor Personalizat
Nume De Brand:
TSAUTOP
is_customized:
Yes
Tip De Material:
PVA
Lățime Produs:
0.5m
Înălțime Element:
0.6m
Articol Greutate:
0.6kg
Water Transfer Printing Grosimea Filmului:
0,03 mm-0,04 mm
Water Transfer Printing Caracteristici De Film:
Solubil În Apă, Rezistență La Abraziune
Water Transfer Printing Material De Film:
PVA
Water Transfer Printing Film De Aplicare:
plastic, fibra de sticla, lemn, ceramica, metal
Apa OperationTemperature:
25~35 De Grade Celsius
Numele produsului:
Water Transfer Printing Film, Hidrografice Film
Modele:
Fibra De Carbon, Craniu, Flacără, Camo, Lemn, Marmura