.

ȘTERGĂTOARELOR din FAȚĂ S610 26+0 INCH ȘI 12B din SPATE a LAMEI ȘTERGĂTORULUI se POTRIVESC PENTRU Mitsubishi i-Miev(10-), DIMENSIUNE: 12 (305MM) LAMA ȘTERGĂTORULUI de lunetă

ȘTERGĂTOARELOR din FAȚĂ S610 26+0 INCH ȘI 12B din SPATE a LAMEI ȘTERGĂTORULUI se POTRIVESC PENTRU Mitsubishi

RON 19.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Mare pentru en-gros este acceptabil și prețul este negociabil, nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.Transport gratuit : un.
Vă rugăm să asigurați-vă că ați cumpărat ștergătoarele de stiluri si dimensiuni. Vă rugăm să verificați de transport și de ambalare lista pentru detalii. Acceptam Alipay.Timp de livrare o.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Decizia ne este definitivă. HK prin recomandată : Ca de obicei, nava în Asia, la Vest de Euro, America de Nord în jurul valorii de 7-15 zile lucratoare.Compania noastra este aproape de cea mai mare piață piese auto din China, așa că sunt foarte fericit pentru a găsi orice accesoriu sau alte produse vrei.Toate produsele să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Transport gratuit în anumite țări.Oferim garantie 6 luni.Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Vom livra la adresa implicită în alipay, dacă nu ne informează. TRANSPORT maritim : 1.Se va lua 1-2 zile lucrătoare pentru livrare în China.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.
Anti-Oxidare.Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback-ul activ.
Indiferent în ploaie sau zăpadă vreme.UPS, DHL, FEDEX și TNT express shipping ia, de obicei, 3-5 zile lucrătoare depinde de țara livrate. P strat,este mai flexibil și lucrează cu mare
efectua o ceunder Super-Rece temperatura(-50 Grade)
și Super-temperatura Fierbinte (70 Grade).Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Nava America de Sud, orientul Mijlociu, orientul Euro, Africa de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare.Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită.

Caracteristicile mărfii

Element De Lungime:
LHD, RHD
Caracteristici Speciale:
ștergeți ploaie și apa de pe parbriz spate
Numele Modelului:
S610+12B
i-MiEV-An:
2014,2012
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Tip De Material:
cauciuc, fier si plastic
Lățime Produs:
5cm
Nume De Brand:
RAINFUN
Mitsubishi Model:
i-MiEV
Înălțime Element:
5cm
Articol Greutate:
0.15kg
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Mitsubishi
ȘTERGĂTORULUI DE LUNETĂ DE DIMENSIUNI:
12 inch
ȘTERGĂTOARELOR DIN FAȚĂ DIMENSIUNEA:
26+0 INCH
Masina Face:
pentru Mitsubishi i-Miev(2010-)
An:
2010