.

decor din ALAMA puncte de vânzare fabrica Tibet Argint Tibet Argint Tibetan, Budismul statuie de Shakya Muni Buddha cap

decor din ALAMA puncte de vânzare fabrica Tibet Argint Tibet Argint Tibetan, Budismul statuie de Shakya Muni

RON 140.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vechii Chinezi bronzuri, strămoșii noștri dintre marile contribuții la civilizația umană, date arheologice din punct de vedere actual, apariția de Chinezi bronzuri, mai târziu decât alte locuri din lume, dar pe o scara de la utilizarea de bronz, turnare procesul de arte plastice și soiuri, bronzuri nu au un loc din lume nu poate fi comparabil cu bronzuri antice Chineze.Aceasta este o mare bucată de colecție valoroasă, un valoros personale modifica sau un foarte bun cadou. Aceasta este bronzuri antice Chineze în istoria artei mondiale ocupă o poziție unică și unul dintre motivele care determina universal atenție. Multi-se referă la bronzuri antice Chineze, popular în Neolitic târziu să Qin și Han dinastii, pentru cele mai rafinate Shang și Zhou artefacte,. Apoi, ei vor aduce oameni fericiți viață și noroc. Există o veche legendă cel mai bine-cunoscut în Tibet, dacă oamenii ar purta astfel de rafinare și frumoase bijuterii lucrate manual, astfel de bijuterii pot obține spirite bune de la natură. , ele simbolizează vechea cultură din Tibet. Între sfârșitul Primăverii și Toamna și Statele Beligerante, pentru a promova utilizarea de fier, cupru instrumente mai puțin și mai puțin. Tibet ,un Teren curat, cel mai magic loc frumos, nu departe de noi. dacă vă displace element atunci când îl primiți, pot
BIJUTERII TIBETANE
Astfel de elemente sunt toate obiecte de artizanat, lucrate manual de către autoritățile locale Tibetan sau Nepal meșter folosind Tibet Argint si pietre naturale, cum ar fi Turcoaz, Coral, Agat, cristal etc. nu e important dacă ai fost acolo, dar ideea e dacă-ți găsești propriul teren curat în inima ta și Tibet în mintea ta !
Transport - Puteți Amesteca diferite elemente împreună;
Vom trimite produsele prin China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail. Furnizor de târziu la începutul lunii Zhou de Vest bronzuri glorie este variat, energic, demn, inscripții treptat prelungit oneroase Bogat model.Vă doresc mult noroc!
Bronz Ambarcațiunile de introducere.

Caracteristicile mărfii

Caracteristică Regională:
China
Material:
Alb-Cupru
Tema:
Dragoste