.

SmartYIBA Wireless Tastatura Touch Wifi Acasă GSM Sistem de Alarma de Securitate în aer liber, Solar Sirena Video IP Camera Detector de Fum de Foc APP

SmartYIBA Wireless Tastatura Touch Wifi Acasă GSM Sistem de Alarma de Securitate în aer liber, Solar Sirena

RON 579.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

dar are doar manual de limba engleză carte. *Suport extern sirena wireless. pentru a asigura alarma performanță stabilă și de încredere. *Împingeți Brațul/dezarma mesaj de la APLICAȚIA *Suport APP remote arm/diarm,setarea parametrilor și accesoriu de management.
>>Descriere produs : *2. *Până la 5 grupuri prestabilite de alarmă numere de telefon ,SMS-uri on/off și dial on/off poate fi setat respectiv. *Suport principala putere malfunciton ,backup lipsa de putere,tamper alarmă și alte extins de alarmă.ca APP push/SMS/voce monitorizare/intranet centru etc. *Suport de intrare/ieșire în / din zona interioară,zona,perimetrul zonei,24-ore zonă etc. *Funcția de telefon,suport 5 grupuri de re-apelare număr. *Puteți înregistra 20 de secunde mesaj vocal și de alarmă de voce. *Rezervate de la distanță GPRS TCP/UDP protocol canal ,compatibil cu mai multe alarma centru de protocol de rețea pentru a facilita rețea de alarmă. >>>Caracteristici : Putere de intrare : DC 5 V(micro USB interfață standard de alimentare) de Lucru curent : Standby curent : Wireless frecventa : 433 Mhz Wireless de codificare : EV1527 Benzi GSM : 850/900/1800/1900 Mhz benzi Wi-Fi : IEEE802. *Poate stoca și întreba funcționării de zi cu zi evidențele și înregistrările de alarmă.4 inch TFT ecran,concis interfață de utilizator și meniul indiciu disign. *Interfata principala bara de stare,data/ceas indicație,destul de evidente de alarmă gazdă statut. *Built-in puternic performanță CPU master bazat pe 32-bit Cortex-M3 core.11b/g/n RF standard Standby baterie : 3. *Sincronizare suportată arma și dezarma. *Suport multi-limba de afișare meniu,vocale și SMS-uri de alarmă setare. *Centru de control de la distanță. *On-line GPRS pentru a obține starea echipamentelor automate de alarmă atunci când deconectat.7/500m Ah baterie litiu-ion gama de Temperatura : 0-55 grade Umiditate interval : >>>continut Pachet : * 1 x panou de alarmă * 4 x controler de la distanță * 9 x pir senzor de mișcare * 15 x senzor de ușă * 1 x Solar Putere sirena * 1 x sirena cu fir * 1 x camera ip * 2 x detector de fum * 2 x senzor de pauza de Sticla * 2 x rfid keyfobs Notă : acest panou de alarmă numai suport 2g gsm sim card, nu suport 3g/4g pe cartela sim.

Caracteristicile mărfii

culoare:
UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Limba:
Franceză
Kit-Ul De Configurare:
Senzorul De Usa/Fereastra
Nume De Brand:
SmartYIBA
Armare Tip:
APP
Tipul De Alarmă:
Alarma,SMS,GPRS,Aplicații de Control
Număr De Zone:
99PCS
Display:
Da
Parola Tastatură:
Da
Număr De Ieșire:
99PCS
Dimensiune:
15*8*8
putere:
AC 110-240V
Plug Type:
UE Plug
Numărul De Model:
YB103060
Interfață Video:
Da
Interfata De Comunicare:
Wireless