.

NOI ABS Senzor de Viteză a Roții Pentru PEUGEOT 406 4545.49 96183261 454549

NOI ABS Senzor de Viteză a Roții Pentru PEUGEOT 406 4545.49 96183261 454549

RON 47.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 14 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu, vă rugăm să refuze să-l semneze. Va vom trimite un înlocuitor, după primi pachetul. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motivul pentru retur, iar tu ești Aliexpress ID. Vă vor fi luate în considerare la primirea produsului potrivit, atâta timp cât ai semnat parce
De Transport Si Timpul De Livrare
Reveni Și Feedback-Ul
. Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau parțial defect,vă rugăm să ne contactați. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate Înainte de semnarea pachetului, vă rugăm să verificați pentru a vă asigura că produsul nu este deteriorat în timpul transportului și dacă produsul este în ea. Elementele sunt justificate liber de defecte de 12 luni de la data ofertei. Tu ar trebui să trimită articole înapoi la noi, și să plătească taxa de returnare. Sper că puteți înțelege.
Restituire & Return :
Aveți la dispoziție 14 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.
JJ Autoparts
Detalii Produs
NOI ABS Senzor de Viteză a Roții Pentru PEUGEOT 406 4545. Vă rugăm să ne contactați în 14 zile. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.49 96183261 454549
Serviciile Noastre :
Unul la un profesionist de vânzări de servicii pentru clienți 12 luni garantie de Ulei de Senzori de Presiune și servicii permanente de consiliere Avem un profesionist companie de transport, de la producție la destinație perfectă de servicii pentru a vă putem oferi profesionale OEM&ODM service.
Garanție :
Fiecare element este strict testate înainte de expediere. De asemenea, puteți alege pentru a avea un înlocuitor
Taxele De Import :
Aveți nevoie pentru a verifica acest lucru cu birou vamal pentru a afla ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara drepturi de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Caracteristicile mărfii

Repetabilitate:
Standard Senzor ABS
liniar:
Standard Senzor ABS
Sensibilitatea:
Standard Senzor ABS
Tip Senzor:
Piezoelectric
Histerezis:
Standard Senzor ABS
Rezoluție:
Standard Senzor ABS
Nume De Brand:
YAOPEI
Gama De Măsurare:
Standard Senzor ABS
culoare:
ca Imagine
Schimb Numărul Parte:
96183261
Numarul Parte:
454549 4545.49
Starea:
Noi
Producatorul Auto:
Senzor ABS