.

Nou Symbol DS6708 Portabile 1D și 2D cu Laser Scanner de coduri de Bare Puternic decodare performanță

Nou Symbol DS6708 Portabile 1D și 2D cu Laser Scanner de coduri de Bare Puternic decodare performanță

RON 376.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Funcția și Dispun de Foarte mare rezolutie : 1. Sticla fereastră de ieșire : efect vizual sporit. Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie. Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.500 de metri pătrați, din care peste 1. Design robust : poate rezista mai multe picături, downtime la un nivel minim.
Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant, produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în industrie depus și alte industrii.
Informații Despre Companie :
Shenzhen Haina Touch Technology Co. Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi.3 mega-pixel aparat de fotografiat cu înaltă performanță de scanare caracteristici și serviciile oferite de tehnologia digitală de imagini.
100% Nou Symbol DS6708 Portabile 1 D și 2 D cu Laser Scanner de coduri de Bare Puternic decodare performanță
Notă :
-
Interfata : USB
-
Garantie : 1 An Garanție
-
100% Nou! Vă rugăm să simțiți-vă liber pentru a plasa comanda. RSM (Remote Scanner Management) : Reduce cheltuielile IT de a permite gestionarea de la distanță dintr-o locație centrală. Feedback-ul de politici : Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită.000 de metri patrati sunt linie de producție și 500 de metri pătrați sunt Curat în Cameră.
Produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către utilizatori și pot satisface în continuă schimbare nevoile economice și sociale. Multi-board de interfață și cablu universal : pentru a asigura compatibilitatea cu tehnologia viitorului. Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.
-
CEL MAI BUN SCANNER DE VÂNZARE
Versatil DS6708 Cititor de Cod de Bare de la Simbol Tehnologii oferă funcționalitatea unui 1 D și 2 D Cititor de Cod de Bare, aparat de fotografiat digital și scanner de documente într-un singur dispozitiv.

Caracteristicile mărfii

Viteza De Scanare:
100 scanari/secunda
Numărul De Model:
DS6708
Scanare Tip De Element:
CMOS
Tip De Interfață:
USB
Rezoluție Optică:
1200*2400
Scanare Lățimea:
A3
Tip:
Scanerele Portabile
Nume De Brand:
HAINA TOUCH