.

9x13cm Translucid cu Fermoar de Sus din material Plastic de Grad Alimentar Saci Mat Clar Fermoar Auto Sigiliu Ambalaje de vânzare cu Amănuntul Gustare Partid Ceai Ambalaj Punga

9x13cm Translucid cu Fermoar de Sus din material Plastic de Grad Alimentar Saci Mat Clar Fermoar Auto Sigiliu

RON 24.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Detalii Produs Material : Plastic De Înaltă Calitate Culoare : Mat Clar
Caracteristică : pungă în care este ușor de închis și de reciclare, pot fi făcute inviolabil, cu o căldură de etanșare Utilizare : Perfect pentru produse alimentare, cafea, nuci, zahăr, gustare, bomboane, ceai, etc. depozitarea pe termen lung Dimensiuni : 9cm*13 cm(3.5"*5.1")
Afișare Produs
Reducere : 1. 10% reducere daca cumperi 3 loturi sau mai mult!! 2. În cazul în care comanda de la $80 , Gratuit, Rapid de Transport maritim !!! Inclus cele mai multe țări din Europa, America de Nord, Asia de Sud-est țări și unele țări din Orientul Mijlociu. Dacă sunteți încă confuz dacă țara dumneavoastră a fost inclus, vă Rugăm să ne mesaj, vă vom răspunde în timp. De obicei, ne-ar trimite prin DHL, EMS, DPEX, Fedex și Aramex etc. De obicei durează aproximativ 4-7 zile lucrătoare pentru a ajunge la aceste țări. Transport maritim : 1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare ca pe o promisiune. 2. Vă rugăm să asigurați-vă corectă-de A adresa este introdusă înainte de check-out. Odată ce plata este finalizată, este posibil să nu fi capabil de a schimba adresa de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese. Se întoarce : 1. Am pus cumpărător de satisfacție, la o prioritate de top. Dacă nu ești mulțumit de achizițiile dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire elementul preț total mai puțin de Transport maritim și de Manipulare (S&H) taxele în termen de 30 de zile de la achiziții. 2. Pentru orice Schimb, de Restituire sau de Schimb, elementul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, ambalajul si toate accesoriile sau cadouri. 3. Vă rugăm să permită până la 7 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate. 4. Transport maritim și de Manipulare (S&H) tarifele nu sunt rambursabile.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Saci De Depozitare
Forma:
Pătrat
Numărul De Model:
9*13cm
Caracteristică:
Eco-Friendly
Aplicabile Spațiu:
camera de zi
Nume De Brand:
WACCOMT Pachet
Model:
Plat Tip
Forma:
Sac De Compresie De Tip
Utilizarea:
Cheltuieli diverse
Clasificarea:
Vid Comprimat Sac
Grosime:
8 firul
Material:
9*13cm
Produs:
Saci De Depozitare
Caietul de sarcini:
9*13cm