.

75 x 34 mm design de moda de metal Accesorii Geanta, oriental mâner sac

75 x 34 mm design de moda de metal Accesorii Geanta, oriental mâner sac

RON 106.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Dacă tu nu sunt permise pentru a comanda mai multe loturi pe timp sau vă reamintesc că pachetele nu este permis să expedieze la adresa ta , Această problemă de aici .
De plată și Shipp ment
1. Timbrul va fi taxat în funcție de expediție și va fi redus de la valoarea de rambursare.
Feedback-ul
1. Dacă livrare gratuita pentru întors din cauza gresit informații de transport maritim, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele poștale vânzător plătit.
Returnare Și Rambursare
1. Cumpărătorul este obligat să părăsească corect adresa de livrare, numele complet și numărul de telefon corect. și am dori să vă dau 6% reducere daca comandati mai multe . Vă mulțumesc!. Acceptam plata la Termen de Garanție/Alipay,de Asemenea, Paypal și T/T. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (de 1, 2 stele) feedback-ul.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vă faceți griji !
Le puteți comanda un lot de unul .Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile Internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inpected.
75 x 34 mm design de moda de metal Accesorii Geanta, oriental mâner sac
Informații Despre Produs
Cantitate : 20 buc
Culoare : Aur
Dimensiune : 70 x 34 mm de fotografie. Vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială și să ia fotografii ca dovadă pentru o restituire sau de înlocuire. Orice lipsă sau deteriorare a produsului, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Aur
Tip:
mâner
Greutate:
60 gram
Numărul De Model:
STP373
Nume De Brand:
Rongxiao
Material:
Metal