.

Punga de apa de udare irigare prin picurare sac de 10M furtun de udare kit de kit sistem de udare a Plantelor cu sac de tabără duș solar duș sac

Punga de apa de udare irigare prin picurare sac de 10M furtun de udare kit de kit sistem de udare a Plantelor

RON 91.72

Cantitatea de bunuri
Disponibil


10 M furtun de udare udare kit udare irigare irigare prin Picurare kit sistem de udare a Plantelor cu geanta transport gratuit
Total Accesorii :
1.tub negru -10 metri
2.drippers -10 buc
3.oala miza -10buc
4. T conectori -10 buc
5. plug cap-1 buc
6. runda conector negru -1 buc
7. verde conector -1 buc
8. punga de apa 20 L -1 buc
Cum să utilizați :
Verde adaptor ar trebui să fie folosit ca fotografia atașată.
În primul rând, capac roșu ar trebui să fie închise în mod direct la negru sac de apă,
în al doilea rând, și acolo este un mic tub transparent( puteți să-l taie din timp tub transparent ca ai nevoie, de obicei, de aproximativ 5 cm, ) , thirdli, apoi verde tub pot fi conectați la tub transparent care este conecta la capac roșu.
el săgeată roșie 1, 2, 3, ( înseamnă primul pas , al doilea pas, al treilea pas.) Verde adaptoare trebuie să fie conectate împreună . Și conectați-vă cu cele de mai sus tub transparent care este conectat cu roșu și alb capace într-o pungă cu apă.
Înainte de a începe pentru a proiecta sistem de irigare prin picurare, ar fi mai bine să încep prin a face o schiță de zonele pe care doriți să-apă. Asigurați-vă că includeți toate accesoriile și locuri, cum ar fi copaci, flowr paturi, grădini de legume și containere. Identifica toate site-ul de udare surse, ce tip sunt, și orice conexiuni existente.
Vă rugăm să constate că a pus capăt micro tubul în apă caldă, dacă sunteți greu pentru a introduce drippers în mico tub negru.

Caracteristicile mărfii

Capacitate:
3.5 L
Greutate:
500g
Nume De Brand:
BSWolf
Dimensiune:
20L
Material:
PVC
Interval De Temperatură De:
-10 la 60 grade
culoare negru:
cu tub și pulverizator
sac de apă:
planta sac