.

100 watt 24 volt 4.5 amp AC/DC sursa de alimentare de comutare 108w 24v 4.5 O AC/DC comutare industriale de monitorizare transformator

100 watt 24 volt 4.5 amp AC/DC sursa de alimentare de comutare 108w 24v 4.5 O AC/DC comutare industriale de

RON 71.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!.
Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.
Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi
Garanție :
Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.5 O AC/DC comutare industriale de monitorizare transformator
Caracteristici :
Pachetul : 1 x Adaptor de Alimentare
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.
Retur :
Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.5 amp AC/DC sursa de alimentare de comutare 108w 24v 4.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
100W-24V
Nume De Brand:
Deongaree
Compatibil Marca/Model:
Nici unul