.

1100ml/min, 24Vdc 1.8/pas pas cu Pas pompă peristaltică cu Enhanced inlocuit pompa de cap și aprobat de FDA Tygon E-LFL Peri-tub

1100ml/min, 24Vdc 1.8/pas pas cu Pas pompă peristaltică cu Enhanced inlocuit pompa de cap și aprobat de FDA

RON 130.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Honlite nu cumperi ieftin si vanzare mare comerciant. D râu/Controler PCBA nu este inclus, Dacă intenționați să conectați pompa la AC sursa de alimentare direct atunci va trebui să obțină AC-DC de putere transformator separat. OEM/ODM/Custom-made este binevenit. Pentru probe, de stabilire a prețurilor și informații suplimentare vă rugăm să contactați :
Honlite Industrial Co. Probele pot fi disponibile pentru Fed Ex de a ridica, de 3 Zile după primirea de plată! Pompa de Construcții Caracteristici Precise 1100ml / minut debit cu +/- 3% repeta precizie Îmbunătățită capul pompei făcute de Nailon special pentru utilizatorii grele Honlite făcut 1,8 grade / pas motor pas cu pas cu asigurarea calității de Înaltă calitate Tygon S3 E-LFL® peristaltice tub îndeplinește USP Clasa VI, FDA și FSN criterii Preasamblate de calitate alimentară PP făcut Ghimpată montarea de 5,5 mm(ID) extern tub Larg de opțiuni de personalizare Rapidă înlocuirea tubului (nu sunt necesare unelte) Funcționare silențioasă Lungă operațiune de întreținere de viață de Înaltă calitate de fabricație și materiale de blocare Capac pentru bi-directional de funcționare design Elegant 18 luni garantie producator Snap-in sau șurub de montare instalare ISO 9001 furnizor Ro HS Low-cost Informații comandă număr Model sistem :
Tip-Tensiune Flux Extern de Montare-Presiune Role-tip Tub - Culoare HSP 24 1100 ZB 2 AM-N
Opțiuni : Tensiune (VCC) : 12 V sau 24 V Debit (ml/min) : 2~1100ml/min Probe pentru OEM disponibile la cerere! Caietul de sarcini : (Custom-Made este Binevenit) Externe Restante Design Compact Enhaced Capul Pompei făcute de Nailon Special pentru Utilizatorii Grele Opțiuni pentru Role Quntities Opțiuni pentru Diverse Accesorii de Opțiuni pentru Diverse Peristaltice cu Tuburi Patentat de Inlocuit Pompa Head cap de Pompă poate fi înlocuit în termen de 5 secunde, Cel mai bun mod pentru a face față cu dificultăți la înlocuirea tubului. Honlite este ISO9001 fabricarea, care se concentrează pe producerea și dezvoltarea de calitate.

Caracteristicile mărfii

putere:
Electric
Presiune:
De Joasă Presiune
Cerere:
Contorizare
Standard sau Non-standard:
Standard
Utilizare:
Apa
Numărul De Model:
HSP-24-1100-ZB-2-LN
Structura:
Peristaltice
Combustibil:
DC putere
Teoria:
Peristaltice
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
is_customized:
Yes