.

250ml/min, 24Vdc 1.8/pas pas cu Pas pompă peristaltică cu schimbabil capul pompei și aprobat de FDA PharMed BPT Peristaltice tub

250ml/min, 24Vdc 1.8/pas pas cu Pas pompă peristaltică cu schimbabil capul pompei și aprobat de FDA PharMed

RON 130.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Pentru probe, de stabilire a prețurilor și informații suplimentare vă rugăm să contactați :
Honlite Industrial Co. Probele pot fi disponibile pentru Fed Ex de a ridica, de 3 Zile după primirea de plată! Pompa de Construcții Caracteristici Precise de 250 ml pe minut debit cu +/- 3% repeta precizie Honlite făcut 1,8 grade / pas motor pas cu pas cu asigurarea calității de Înaltă calitate Phar Med BPT® peristaltice tub îndeplinește USP Clasa VI, FDA și FSN criterii Preasamblate de calitate alimentară PP făcut Ghimpată montarea de 5,5 mm(ID) extern tub Larg de opțiuni de personalizare Rapidă înlocuirea tubului (nu sunt necesare unelte) Funcționare silențioasă Lungă operațiune de întreținere de viață de Înaltă calitate de fabricație și materiale de blocare Capac pentru bi-directional de funcționare design Elegant 18 luni garantie producator Snap-in sau șurub de montare instalare ISO 9001 furnizor Ro HS Low-cost Informații comandă număr Model sistem :
Tip-Tensiune Flux Extern de Montare-Presiune Role-tip Tub - Culoare HSP 24 - 250 ZB 2 P-O
Opțiuni : Tensiune (VCC) : 12 V sau 24 V Debit (ml/min) : 2~1100ml/min Probe pentru OEM disponibile la cerere! Caietul de sarcini : (Custom-made este Binevenit) Externe Restante Design Compact Opțiuni de Dimensiuni pentru Diferite Opțiuni de Culori pentru Role Quntities Opțiuni pentru Diverse Accesorii de Opțiuni pentru Diverse Peristaltice cu Tuburi Patentat de Inlocuit Pompa Head cap de Pompă poate fi înlocuit în termen de 5 secunde, Cel mai bun mod pentru a face față cu dificultăți la înlocuirea tubului.Știm Pompe Peristaltice!!! Noi oferim Personalizate service & Suport Tehnic 24 de ore de zi cu zi Suntem Fabricarea Original cu 30 de ani de experiență și Certificare ISO9001. Honlite nu cumperi ieftin si vanzare mare comerciant. Honlite este ISO9001 fabricarea, care se concentrează pe producerea și dezvoltarea de calitate. Această pompă este de alimentare de 24 vcc și nu include AC-DC transformator de putere. Note kit-ul de Instalare nu este inclus.

Caracteristicile mărfii

putere:
Electric
Presiune:
De Joasă Presiune
Cerere:
Contorizare
Standard sau Non-standard:
Standard
Utilizare:
Apa
Numărul De Model:
HSP-24-250-ZB-2-PO
Structura:
Peristaltice
Combustibil:
DC putere
Teoria:
Peristaltice
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
is_customized:
Yes