.

R12T cu bol și R12T de asamblare suntem împreună de combustibil de înlocuire filtru separator de apă cu motor diesel PENTRU Racor parker

R12T cu bol și R12T de asamblare suntem împreună de combustibil de înlocuire filtru separator de apă cu motor

RON 60.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


R12 T cu bol și R12 T de asamblare suntem împreună de combustibil de înlocuire filtru separator de apă cu motor diesel PENTRU Racor parker
oem : R12 T
costum de camioane grele : motor unitate ,camion masina sedan salon
La Racor 140 RS (2 microni) combustibil filtru/separator de apă oferă o varietate de dimensiuni compacte pentru a se potrivi cele mai inghesuit motorul compartimente. 140 R serie caracteristică 1/4-18 NPTF de admisie și de evacuare combustibil porturi și un profil extrem de scăzut de proiectare cap atunci când spațiul este la o primă.
Aceste unități dispun de Spin-On contaminant colectie de boluri. Clar boluri utilizate cu aceste modele nu se vor decolora la alcool, aditivi, sau lumina UV și au o scurgere dovada, sigiliu pozitiv de scurgere pentru service usor. Apă și niveluri de contaminare poate fi văzut cu ușurință dintr-o privire.
Vase de Metal ar trebui să fie specificate, atunci când filtrarea combustibili în locuri periculoase în cazul în care echipamentul este expus la zbor pietriș și moloz.

Caracteristicile mărfii

Tip:
filtru
Numărul De Model:
R12T