.

Transport gratuit 100buc 8mm Împinge Într-O singură Atingere Conector 1/2 Filet Pneumatic Rapid Accesorii PL8-04_white

Transport gratuit 100buc 8mm Împinge Într-O singură Atingere Conector 1/2 Filet Pneumatic Rapid Accesorii PL8-04_white

RON 366.76

Cantitatea de bunuri
Disponibil


CONNECT : DUPĂ LIN TAIE TERMINAL DE TRAHEE. POLITICA DE RAMBURSARE
100% BANII ÎNAPOI DE GARANTARE PE EY ELEMENT. PROPRIETATE
3. DESCRIERE PRODUS :
3.
DACĂ NU SAISFIED, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A PĂRĂSI ORICE FEEDBACK-UL NEGATIV ,AM ÎNȚELES ȘI CONCEMS CU SENTIMENTUL CĂ AR PUTEA AVEA , VOM ÎNCERCA NOASTRE CELE MAI BUNE PENTRU A REZOLVA PROBLEMELE, PLIASE DĂ-NE O ȘANSĂ, MULȚUMESC!
8.
TRAHEEA : TOLERANȚA TRAHEE EXTERMAL DIAMETRUL TREBUIE SĂ FIE DE ±0.1 SIMPLU ȘI INTELIGENT,TIPURI DE MODELE,ASTFEL ÎNCÂT ACESTA ÎNDEPLINEȘTE ORICE ÎNȘIRARE ȚEAVĂ DE CERINȚE.
DEMONTARE : PRESSTHE DIVORȚ BUTON, ULL TRAHEE, ȘI NU ELIBERAȚI BUTONUL, PÂNĂ CÂND ÎNTREAGA TRAHEEA ESTE
AER HEADSTREAM : COMPRIMA AERUL. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI
PRIETEN DRAG,DE OBICEI, VOM REDUCE PREȚUL DE PE FACTURĂ SĂ AVOED FISCALE, ÎN MOD NORMAL, STATELE UNITE ALE AMERICII ESTE NICI O PROBLEMA, DAR PENTRU UNELE ȚĂRI, ESTE UN PIC CAM GREU, CUM AR FI CANADA, DACĂ NU EXISTĂ UN IMPOZIT PERCEPUT DE CĂTRE GUVERN, CLIENTUL AR TREBUI SĂ FIE RESPONSABIL PENTRU IMPOZITARE ,VĂ MULȚUMESC!
. TRANSPORT
DACĂ NU EXISTĂ CERINȚE SPECIALE, IMPLICIT PĂR CHINA POST AIR MAIL.5 TOATE TIP PC SE CONECTEAZĂ DIRECT HEXAGONAL GAURA DE CLASIFICARE CENTURA,ESTE CONVENABIL PENTRU A INSTALA ÎN ÎNGUST. FOTOGRAFIE DE PRODUS :
2. VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI CU NOI WITHIH 24 DE ORE DUPĂ CE AI PRIMIT COLETUL, O RAMBURSARE INCLUDINGS P&P VA FI PRONUNȚATĂ ÎN CAZUL ÎN CARE ELEMENTUL(S) SUNT ÎN STAREA INIȚIALĂ.4 TOATE TAPER PIPE FIRE VOPSELE TEFLON SCURGERE-DOVADA DE CAUCIUC,SIGILIU PROPETY ESTE BUN.2 CHIAR DACĂ ESTE INSTALAT,ȚEAVĂ DE PLASTIC SE POATE ROTI LA ÎNTÂMPLARE. FEEDBACK-UL ȘI RATING-URI
SATISFACTIA CLIENTULUI ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU NOI, DACĂ SUNTEȚI MULȚUMIT CU PRODUSELE NOASTRE, VĂ RUGĂM SĂ NU FALSIFICATOR LĂSAȚI 5 STELE FEEDBACK-UL PENTRU DRDER.DACĂ AVEȚI NEVOIE DE ALTE AFACERI DE CURIERAT, VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI MAGAZIN. WARBUBG
INSALLATION : ATUNCI CÂND INSTALAREA CRAVATĂ-IN VERTICIL, TREBUIE SĂ GRAVITEAZĂ ÎN CUPRU HEXAGON NU PLASTIC CARAPACE DE CHEIE SĂ IMOBIL.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Accesorii
Numărul De Model:
PL8-04_white
Ambalare:
100buc o mulțime
Mediul De Lucru:
Aer ,vid
Max. presiunea de operare:
1.32 Mpa
Normal presiunea de operare:
0~1.0 mpa
Ambient și lichid tempereature:
0~60°c
Material:
Plastic ,alama ,BNR
Aplicabile tub:
PU furtun ,Nailon țeavă
Comun dimensiune țeavă:
8mm
thread:
1/2 BSP
Filet Exterior diametru:
20.9 mm