.

Pneumatice De Metal Îndoit Tub Portocaliu Duză De Aer Sufla Praful De Arma

Pneumatice De Metal Îndoit Tub Portocaliu Duză De Aer Sufla Praful De Arma

RON 4.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Am doar nava a confirmat pentru adrese.
Despre Garanție :
1.
Returnare Și Rambursare :
1. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.22"(L*D)
Dimensiunea totală de 21,3 x 1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.9" (L*W*T)
Greutate netă 57g
Pachet 1 x Sufla Praful de Arma
Despre Livrare :
1.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
dianxiaobao_3
dianxiaobao_4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.
dianxiaobao_1
dianxiaobao_2
Pneumatice De Metal Îndoit Tub Portocaliu Duză De Aer Sufla Praful De Arma
Numele Produsului Sufle De Praf Arma
Culoare Portocaliu, Ton De Argint
Material Plastic & Metal
Duza de Dimensiunea 10 x 0,55 cm/ 3.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Instrumentul Pneumatic