.

14 buc / lot NR NC Microîntrerupător cu stick arcade microîntrerupător pentru joystick, buton

14 buc / lot NR NC Microîntrerupător cu stick arcade microîntrerupător pentru joystick, buton

RON 10.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Ne va răspunde la tine în 24 de ore . Dacă sunteți insistat să SPECIFICE în MOD EXPRES, vă rugăm să ne informați pe pagina de comanda.
ACHIZIȚIONAREA NOTE
Garanție - acceptam retur in 7 zile de la cumpărătorul de a primi bunuri. - 1 an garantie. Alte informații - Vom declara o valoare scăzută pentru tine. Noi vă va oferi sugestii în 24 de ore după ce trimite un mesaj la noi. Dacă ai nevoie de noi pentru a declara valoarea reală, vă rugăm să ne informați pe pagina de comanda. sau poate fi ales prin random. Vă rugăm să verificați dacă este bine înainte de a alege express. Transport POSTA - numărul de Urmărire este furnizat după trimiterea și disponibile pentru urmărirea 3 zile mai târziu. În Argentina , nu ne trimite bunuri. În cazul puțin probabil în care elementul nu poate lucra bine, vânzător să plătească pentru înainte și înapoi taxa de transport maritim pentru unul nou sau să emită cumpărătorului de rambursare. - Pentru "orice tip de CUTIE", NU se accepta returul. - Vă rugăm să rețineți clar speciație pe pagina de comanda pentru elemente, cum ar fi CULOAREA, DIMENSIUNEA, etc. Cumpărător să plătească pentru înainte și înapoi taxa de transport maritim, dacă nu este vânzătorului greșeală. Vă rugăm să acorde o atenție la ea înainte de a trimite bunurile. Pentru RUSIA , vă rugăm să furnizați NUMELE COMPLET pentru a trimite.
vă rugăm să ne informați dacă numărul de urmărire nu poate fi urmărită după 3 zile. Feedback - ul- Am aprecia dacă ați lăsa feedback-ul după ce testa bunuri. Vă rugăm să verificați regula cu obiceiurile voastre. - În RUSIA, vom trimite doar prin DHL sau EMS, clientul trebuie să aibă capacitatea de a face clearance-ul. - Dacă am nevoie de informații pentru a confirma cu tine, va vom trimite mesajul de pe pagina de comanda. În cazul puțin probabil că există o problemă, vânzătorul trimite piese de cumpărător pentru înlocuirea. - Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne anunțați. - Site-ul de urmărire : - Pentru Statele Unite ale americii , vom trimite prin e-buzunar.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
.
Nume De Brand:
JY_JUYAO ELECTRONICE
Compatibil Marca/Model:
Nici unul