.

Freeshipping L9857

Freeshipping L9857

RON 21.76

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.
Bine ati venit la Magazinul nostru Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor escrow
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele
bine ați venit la următoarea vizită. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Timp De Livrare :
Tara De Aprox. Timpul de livrare
China Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 20-30 de zile lucrătoare, Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 20-30 de zile lucrătoare Altă Țară 20-30 de zile lucrătoare Fedex sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucrătoare Altă Țară 5-10 zile lucrătoare
1.

Caracteristicile mărfii

Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Nume De Brand:
SHIJIE
Numărul De Model:
L9857