.

RealTS FS CURSE 136044 dif de viteze set pentru 1/5

RealTS FS CURSE 136044 dif de viteze set pentru 1/5

RON 25.58

Cantitatea de bunuri
Disponibil

De asemenea, vom accepta paypal de plată, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu noi si ne va lasa sa stii contul nostru de paypal atunci. în termen de 40 de zile de : serviciile de finlanda, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm fel să ne dea un 5 star feedback-ul , bunatatea suport înseamnă mult pentru noi!
Mulțumesc pentru atenție și sper că veți avea o mare experiență de cumpărături în magazinul nostru!
. Pentru transportul de Brazilia, ne-am promis că data de livrare este de maxim 90 de zile de china post air mail sau Speciale-line YW, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 90 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere. Transport gratuit pentru Brazilia, va vom trimite prin Specială-linia YW, transport gratuit la Americani, ne va livra prin E-pachete, pentru alte țări, va vom trimite prin china post air mail. Pentru china post air mail de expediere în alte țări (cu excepția Braziliei), am promis că în termen de 60 de zile de data de livrare, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 60 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere. Gratuit de transport maritim produs în rusă, Belarus, va vom trimite prin : serviciile de finlanda. Vă rugăm să citiți înainte de a cumpăra :
1. Pentru transportul în rusă și Belarus , vă sugerăm să alegeți : serviciile de Finlanda, cu mai ieftin costul de transport maritim și de livrare rapida, am promis că în termen de 40 de zile de livrare data de : serviciile de Finlanda, dacă nu ați primit comanda dvs.Real TS FS CURSE 136044 dif de viteze set pentru 1/5
Prieten Drag,
Multumesc pentru vizita magazinul nostru! Legate de transport maritim și de plată, trebuie să clarifice cât mai jos.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc:
Copertine
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
Controler De La Distanță
Upgrade Componente/Accesorii:
Cadru
Parametrii tehnici:
Valoarea 2
Nume De Brand:
RealTS
Pentru Un Tip De Vehicul:
Masini
Numărul De Model:
O sută treizeci și șase de mii patruzeci și patru
Instrument De Consumabile:
Tăiere
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
Material:
Metal