.

corpul auto shell pentru 1/5 losi 5ive-T ROVAN LT SLT CAMION RC PIESE AUTO

corpul auto shell pentru 1/5 losi 5ive-T ROVAN LT SLT CAMION RC PIESE AUTO

RON 139.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

- Combinate-de transport maritim este întotdeauna binevenit dacă achiziționați mai multe elemente de la noi. - Vom emite un schimb dacă ați primit produsul defect sau incorect produsul a fost livrat. Avem, de asemenea, unele părți pentru RC bărci și motoare marine. inainte de a comanda. Ne răspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore, cu excepția week-end și de sărbători. - In mod normal pentru cele mai multe țări(SUA,Canada,Europa,marea BRITANIE) va avea 10-20zile. - Combinate-de transport maritim este întotdeauna binevenit dacă achiziționați mai multe elemente de la noi. Despre noi distribuim toate RC vehicule și piese de Rovan și Regele Motor, care sunt pe deplin compatibile cu HPI Baja.
- Dacă vă simțiți că nu ne-am îndeplinit așteptările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și să ne rezolve problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ sau neutru. Dacă nu avem parte corectă în stoc vom face o rambursare completă. inainte de a comanda.
Politica De Returnare
- Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Detalii de transport maritim
- Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile de la primirea plata compensate.
- Dacă vă simțiți că nu ne-am îndeplinit așteptările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și să ne rezolve problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ sau neutru.
Politica De Returnare
- Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Clientul nostru reprezentant de service este aici pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu serviciile noastre. - Înainte de a te întoarce, te Rog, ia-o imagine și trimite-ne în primul rând, vă Mulțumesc
- Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea de transport de marfă.
- Bunurile trebuie să fie neutilizate în ambalajul original și ambalare, atunci când se întorc în conformitate cu Alibaba politică. - În regim de urgență de transport maritim este disponibil bazându-se pe cost suplimentar.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Numărul De Model:
152120
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
RC Piese si Acc:
Conectori/Cabluri
Pentru Un Tip De Vehicul:
Masini
Upgrade Componente/Accesorii:
Adaptor
Material:
Plastic
Instrument De Consumabile:
Asamblate clasa
Parametrii tehnici:
Valoarea 8
Nume De Brand:
TOP SPEED RC LUME
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
caroserie