.

De Metal din spate, bara de echilibru pentru 1/5 losi 5ive-t rovanlt regele motor x2 rc piese auto

De Metal din spate, bara de echilibru pentru 1/5 losi 5ive-t rovanlt regele motor x2 rc piese auto

RON 17.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

- Internaționale cumpărătorul este responsabil pentru taxele de brokeraj, taxele de import, TVA, PST, QST, sau orice alt tarif, taxă sau comision. - Internaționale cumpărătorul este responsabil pentru taxele de brokeraj, taxele de import, TVA, PST, QST, sau orice alt tarif, taxă sau comision. Dacă aveți nevoie de acest serviciu, vă Rugăm să ne contactați, Vom oferi transport maritim mai multe moduri de a alege,vă Mulțumesc - Ne numai livra coletul la cumpărător adresa de paypal, vă Rugăm să confirmați adresa dvs. Clientul nostru reprezentant de service este aici pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu serviciile noastre.
Politica De Returnare
- Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Dacă nu avem parte corectă în stoc vom face o rambursare completă. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru greu-la-găsi piese de schimb, suntem mereu aici pentru a ajuta. Contactați - ne- Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați cât mai repede.
Detalii de transport maritim
- Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile de la primirea plata compensate. - Combinate-de transport maritim este întotdeauna binevenit dacă achiziționați mai multe elemente de la noi.
- Bunurile trebuie să fie neutilizate în ambalajul original și ambalare, atunci când se întorc în conformitate cu Alibaba politică. Ne răspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore, cu excepția week-end și de sărbători.
- Nu te întoarce, vor fi acceptate după 14 zile de elementul primit. - Înainte de a te întoarce, te Rog, ia-o imagine și trimite-ne în primul rând, vă Mulțumesc
- Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea de transport de marfă.
- Nu te întoarce, vor fi acceptate după 14 zile de elementul primit. inainte de a comanda. Prețurile noastre nu includ astfel de taxă. Ne răspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore, cu excepția week-end și de sărbători.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
RC Piese si Acc:
Conectori/Cabluri
Pentru Un Tip De Vehicul:
Masini
Upgrade Componente/Accesorii:
Adaptor
Instrument De Consumabile:
Asamblate clasa
Parametrii tehnici:
Valoarea 8
Material:
Metal
Numărul De Model:
151021
Nume De Brand:
TOP SPEED RC LUME
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
spate bar echilibru