.

roll cage suport 1 pentru 1/5 losi 5ive-T ROVAN LT SLT CAMION RC PIESE AUTO

roll cage suport 1 pentru 1/5 losi 5ive-T ROVAN LT SLT CAMION RC PIESE AUTO

RON 13.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

- Înainte de a te întoarce, te Rog, ia-o imagine și trimite-ne în primul rând, vă Mulțumesc
- Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea de transport de marfă. - În regim de urgență de transport maritim este disponibil bazându-se pe cost suplimentar. Prețurile noastre nu includ astfel de taxă.
- Nu te întoarce, vor fi acceptate după 14 zile de elementul primit. Despre noi distribuim toate RC vehicule și piese de Rovan și Regele Motor, care sunt pe deplin compatibile cu HPI Baja.
- Bunurile trebuie să fie neutilizate în ambalajul original și ambalare, atunci când se întorc în conformitate cu Alibaba politică. Ne răspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore, cu excepția week-end și de sărbători. Clientul nostru reprezentant de service este aici pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu serviciile noastre.
Detalii de transport maritim
- Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile de la primirea plata compensate. - Vom emite un schimb dacă ați primit produsul defect sau incorect produsul a fost livrat. - In mod normal pentru cele mai multe țări(SUA,Canada,Europa,marea BRITANIE) va avea 10-20zile. Contactați - ne- Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați cât mai repede. - Vom emite un schimb dacă ați primit produsul defect sau incorect produsul a fost livrat. Dacă aveți nevoie de acest serviciu, vă Rugăm să ne contactați, Vom oferi transport maritim mai multe moduri de a alege,vă Mulțumesc - Ne numai livra coletul la cumpărător adresa de paypal, vă Rugăm să confirmați adresa dvs. - In mod normal pentru cele mai multe țări(SUA,Canada,Europa,marea BRITANIE) va avea 10-20zile. Dacă aveți nevoie de acest serviciu, vă Rugăm să ne contactați, Vom oferi transport maritim mai multe moduri de a alege,vă Mulțumesc - Ne numai livra coletul la cumpărător adresa de paypal, vă Rugăm să confirmați adresa dvs.
- Nu te întoarce, vor fi acceptate după 14 zile de elementul primit. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru greu-la-găsi piese de schimb, suntem mereu aici pentru a ajuta.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
RC Piese si Acc:
Conectori/Cabluri
Pentru Un Tip De Vehicul:
Masini
Upgrade Componente/Accesorii:
Adaptor
Material:
Plastic
Numărul De Model:
152116
Instrument De Consumabile:
Asamblate clasa
Parametrii tehnici:
Valoarea 8
Nume De Brand:
TOP SPEED RC LUME
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
roll cage suport 1