.

GTB Curse Aliaj bara spate pentru 1/5 rc car baja 5b/5t/5sc piese de jucărie

GTB Curse Aliaj bara spate pentru 1/5 rc car baja 5b/5t/5sc piese de jucărie

RON 111.32

Cantitatea de bunuri
Disponibil

- Vom emite un schimb dacă ați primit produsul defect sau incorect produsul a fost livrat. Prețurile noastre nu includ astfel de taxă.
Politica De Returnare
- Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. - În regim de urgență de transport maritim este disponibil bazându-se pe cost suplimentar.
- Nu te întoarce, vor fi acceptate după 14 zile de elementul primit. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru greu-la-găsi piese de schimb, suntem mereu aici pentru a ajuta.
- Bunurile trebuie să fie neutilizate în ambalajul original și ambalare, atunci când se întorc în conformitate cu Alibaba politică. inainte de a comanda. Contactați - ne- Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați cât mai repede. Dacă aveți nevoie de acest serviciu, vă Rugăm să ne contactați, Vom oferi transport maritim mai multe moduri de a alege,vă Mulțumesc - Ne numai livra coletul la cumpărător adresa de paypal, vă Rugăm să confirmați adresa dvs. - Înainte de a te întoarce, te Rog, ia-o imagine și trimite-ne în primul rând, vă Mulțumesc
- Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea de transport de marfă.
Politica De Returnare
- Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. inainte de a comanda.Un element poate reduce taxa de transport maritim dacă utilizați combinat-transport - mail transportatorul este responsabil pentru datele și termenele de livrare.
- Dacă vă simțiți că nu ne-am îndeplinit așteptările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și să ne rezolve problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ sau neutru. Avem, de asemenea, unele părți pentru RC bărci și motoare marine. - Combinate-de transport maritim este întotdeauna binevenit dacă achiziționați mai multe elemente de la noi. Ne răspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore, cu excepția week-end și de sărbători.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Parametrii tehnici:
Valoarea 8
Pentru Un Tip De Vehicul:
Masini
Instrument De Consumabile:
Asamblate clasa
Material:
Metal
RC Piese si Acc:
Conectori/Cabluri
Upgrade Componente/Accesorii:
Cadru
Numărul De Model:
GR022
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
bara spate
is_customized:
Yes