.

FrSky TFR4B 2.4 Ghz 4CH Suprafață/Receptor de Aer FASST Compatibil

FrSky TFR4B 2.4 Ghz 4CH Suprafață/Receptor de Aer FASST Compatibil

RON 70.30

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.4 Ghz Suprafață/Receptor de Aer FASST Compatibil
Greutate de lumină și compact în dimensiuni, TFR4 B este o alegere excelentă atât pentru suprafață și aplicații de aer.0 g
X 1 TFR4 B
Atenție înainte de a Comanda :
Implicit transport gratuit prin Chinez Înregistra e-Mail de Aer , care oferă viteza nu este stabil, uneori de mai multe zile va ajunge la mâna ta, uneori, au nevoie de mai mult de două luni, vă rugăm să confirmați pentru ea!
Dacă e nevoie mai rapidă și sigură metodă de transport maritim sau urgente pentru aceasta, vă rugăm să alegeți EXPRESS !! Acest consens este un minim de respect pentru o muncă serioasă, pentru că nimeni nu poate controla post air mail viteza de transport maritim!
****
Nu ne salutăm și să reziste de malware cumpărători, care cumpără și știu post air mail transport dezavantaj , și deschide întârziere de livrare dispute scopul de rambursare și de a primi gratuit produsele. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. ( Pls lasa mesaage dacă aveți cerințe speciale. Pentru astfel de cumpărători, odată găsit pentru a trage în negru lista de nume, coopera niciodată din nou!
***** Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 1~4 zile lucratoare . Pentru a-ți primi la impozitul minim, coletul va fi trimis drept CADOU și de a face un mic vămuire valoare(cum ar fi de 5$), cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe vamale sau TVA-ul perceput.
Compatibilitate :
FASST 2. ) Vă rugăm să fie informat internaționale livrare hightly depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Fr Sky TFR4 4ch 2. Sa FASST compatibilitatea face o valoare excelentă pentru utilizatorii care rulează 3 PK/4 PK/4 PKS sisteme de suprafață, și, de asemenea, pentru cei care folosesc FASST 2.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Parametrii tehnici:
Valoarea 2
Pentru Un Tip De Vehicul:
Avioane
Nume De Brand:
SKYAREA
Material:
Plastic
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
Receptoare
RC Piese si Acc:
Emițătoare
Plastic Tip:
PE
Numărul De Model:
TFR4
Instrument De Consumabile:
Alte
Upgrade Componente/Accesorii:
Alte
Patru-wheel-Drive Atribute:
Alte