.

FrSky 4-Canal S. AUTOBUZ pentru PWM Decodor

FrSky 4-Canal S. AUTOBUZ pentru PWM Decodor

RON 30.90

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Acesta este un dispozitiv de mare de a utiliza în combinație cu Portocaliu 7 CH și 9 CH S. Aceasta elimină necesitatea de a utiliza scumpe S. AUTOBUZ pentru PWM Decoder vă permite să utilizați orice standard analog sau digital servo cu S. ) Vă rugăm să fie informat internaționale livrare hightly depinde de obiceiurile locale și post-servicii.
Dispunând de 4 programabile canal ieșiri, puteți atribui în mod independent fiecare servo la un canal de alegerea ta în timp ce doar a fi nevoie să conectați o intrare duce la receptor.
Pachetul Inclus :
1 x rețelelor conținând metal Decodor
Atenție înainte de a Comanda :
Implicit transport gratuit prin Chinez Înregistra e-Mail de Aer , care oferă viteza nu este stabil, uneori de mai multe zile va ajunge la mâna ta, uneori, au nevoie de mai mult de două luni, vă rugăm să confirmați pentru ea!
Dacă e nevoie mai rapidă și sigură metodă de transport maritim sau urgente pentru aceasta, vă rugăm să alegeți EXPRESS !! Acest consens este un minim de respect pentru o muncă serioasă, pentru că nimeni nu poate controla post air mail viteza de transport maritim!
****
Nu ne salutăm și să reziste de malware cumpărători, care cumpără și știu post air mail transport dezavantaj , și deschide întârziere de livrare dispute scopul de rambursare și de a primi gratuit produsele. Sistemul nostru revine automat la fel de feedback pentru a vă după ce a primit Feedback-ul dumneavoastră Pozitiv. AUTOBUZ pentru PWM Decodor
Specificatii :
Canal Ieșiri : 4 programabile
Canal Ouput Duce Lungime : 200mm
Lungime totală : 350mm
*Notă : Fr Sky Servo Canal Changer este necesar (vândut separat, vezi legate de elementele de mai jos) pentru a modifica atribuirea de canal ieșiri.
Feedback-ul dvs. AUTOBUZ specifice servo permițându-vă să utilizați modele existente servo. AUTOBUZ receptor compatibil. Chinapost e-mail de Aer, de obicei, durează 18 - 35 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări din Europa,30 -40+ zile lucrătoare de la Federația rusă, Brazilia, America de Sud .

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Parametrii tehnici:
Valoarea 2
Pentru Un Tip De Vehicul:
Avioane
Nume De Brand:
SKYAREA
Material:
Plastic
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
Controler De La Distanță
RC Piese si Acc:
Emițătoare
Plastic Tip:
PE
Numărul De Model:
rețelelor conținând metal
Instrument De Consumabile:
Alte
Upgrade Componente/Accesorii:
Alte
Patru-wheel-Drive Atribute:
Alte