.

HDARTISAN Arta Panza Pictura Abstracta fața Locului Model de Vopsea Curcubeu Acasă Imagini Decor de Perete Pentru Camera de zi

HDARTISAN Arta Panza Pictura Abstracta fața Locului Model de Vopsea Curcubeu Acasă Imagini Decor de Perete

RON 18.76

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Pictura nu este manual, este tipărită de mașini. Pentru a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport, această imprimare panza pictura este fără interiorul și în afara cadrului, dar această dimensiune este de obicei rama foto dimensiune și puteți obține mărimea potrivită cadru cu ușurință 3. Mai jos este transportul de masă timp de nenumărate (ca urmare a politicii vamale și de transport, unele județe va dura aproximativ 4-6 săptămâni pentru a ajunge). Răspunsul va fi efectuată în 24 de ore de la primirea orice plângere sau cerere.
De exemplu : Dacă tabloul are dimensiunea este 40cm X50cm, dimensiunea finală va fi 50cmx60cm, Ne-am lăsa 5cm alb margine de fiecare parte pentru tine de a controla. Am avansate si ecologice de sistem 1. Avem stricte de calitate sistem de control și de bună reputație în piață. CAMERE : Bar, Pivniță, Hol, Sala de jocuri, Garaj, sala de Sport, Hol Acasă, la Birou, Acasă, Teatru, Camera pentru Copii, Spălătorie.Costul de eșantion poate fi restituirea după ce comanda este confirmata. Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți : timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 30-35 de zile, și vă rugăm să fie pacient pentru sosirea.
dianxiaobao_3
dianxiaobao_4.subiectul nostru include ca mai jos : Artă Pentru Copii, Astronomie și Spațiu, Băuturi, Ilustrația de Carte, benzi Desenate, Dans, Educație, Fantezie, Moda, produse Alimentare, Hobby-uri, Sarbatori, Casa și Vatra, Umor, Hărți, Motivaționale, Filme, Muzee, Muzica, Artele spectacolului, Locuri, Publicații, Religie & Spiritualitate, Anotimpuri, Sport, Încă de Viață, Televizor, Transport, Tipografie și Simboluri, Cultura Lumii.
dianxiaobao_1
dianxiaobao_2
Preț rezonabil. Un serviciu bun. Asia de sud-est : 10-15 zile Asia de Vest și Asia de nord : 15-25 zile în Orientul Mijlociu : 15-25 de zile NE : 10-20 de zile marea BRITANIE/AU : 15-25 zile Canada : 20-25 zile Belgia/Franța/Germania/Suedia : 20-30 de zile Rusia : 25-45 zile Restul Europei : 25-35 de zile Centrală și America de Sud : 25-40 zile de taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune (Inch):
8x12x3, 12x18x3, 16x24x3, 20x30x3, 24x36x3
Stil:
Modern
Material:
Panza
Tip:
Panza Tiparituri
Baza De Sprijin:
Panza
Nume De Brand:
HDARTISAN
Forma:
dreptunghi
Forma:
Trei-imagine Combinație
Cadru:
No
Modul cadru:
Neînrămate
original:
No
Numărul De Model:
588076
Mediu:
Cerneala Rezistenta La Apa
Technics:
Vopsire Prin Pulverizare
Subiecte:
Peisaj