.

Aluminiu Motocicleta Frontal pentru Picioare Pentru KAWASAKI ZX10R 2006 2007 2008 2009 2010 Față a suportului pentru Picioare

Aluminiu Motocicleta Frontal pentru Picioare Pentru KAWASAKI ZX10R 2006 2007 2008 2009 2010 Față a suportului

RON 96.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Caracteristică : 100% Nou Material : Aluminiu Pachet : 1 pereche de suporturi pentru picioare de clasa Inalta calitate si foarte rezistent, Stare Bună de funcționare și Ușor de instalat
Vă rugăm să vă Asigurați Motocicleta este în nostru de compatibilitate.
Vă Rugăm Să Vă Asigurați Această Parte Se Potrivește Pentru Motocicleta Ta Înainte De Licitare.
Designul său elegant este perfect pentru a decora motocicleta ta și ușor de instalat.
Pachetul Include :
1 pereche de suporturi pentru picioare
Dacă aveți orice probleme sau întrebări în timpul cumpărături, vă rugăm să nu ezitați să întrebați online personalului de servire ,puteți lăsa, de asemenea, un mesaj pentru noi daca nimeni de aici nu din cauza diferenței de timp .
În prezent, acceptăm plata cu ajutorul Visa, Master Card, Maestro card de debit, QIWI, Web Money, Boleto, Western Union, și transfer Bancar.
Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Aliexpress mai târziu.
1. Produsele vor fi publicate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.) 2. Vă rugăm să completați adresa de livrare completă cu numărul de telefon de contact, mai ales cumpărători ruși, vă rugăm să confirmați numele tău complet. 3. Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru plata de taxe vamale, nu pot fi taxe vamale din cauza unor țară a politicii vamale. Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine. 4. Pentru orice alte probleme, nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi.
1. Vă rugăm să verificați ambalajul și produsul cu atenție.
2. Orice probleme cu privire la produse/ nu a primit, vă rugăm să ne contactați din timp de către managerul comercial, mesaj sau e-mail.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Piciorul Se Sprijină
Numele Modelului:
Pentru KAWASAKI ZX10R 2006 2007 2008 2009 2010
Nume De Brand:
MOCOFAIRINGS
Tip De Material:
Aluminiu
Articol Greutate:
0.5kg