.

Piese MX Larga de Aur pentru Picioare, se Bazează Pedale Footpegs Pentru HONDA XR50 XR70 XR80 XR100 2000-2005 KAWASAKI Kawasaki KLR650 1987-2005

Piese MX Larga de Aur pentru Picioare, se Bazează Pedale Footpegs Pentru HONDA XR50 XR70 XR80 XR100 2000-2005

RON 128.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim .Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim.Nu cumpara daca nu confirma, le puteți folosi, doar cere-ne pentru desen detaliat pentru a verifica dacă acestea se potrivesc. T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil.Veți primi elementul fel ca la poze. Poate vor exista unele întârzieri ca compania de transport maritim sau vamale, dorim să ne contactați dacă întârziere , dar nu pentru a deschide disputa, deoarece nu este greseala noastra.Timp de transport maritim, după cum urmează : 2.Ca bunul nostru cumpărător, doresc ne pot da feedback-ul pozitiv după ce primiți produsele noastre de înaltă calitate.
Dinți ascuțiți realizate din oțel călit rezista la uzura
Șterse și înlocuite cu dinți
Exclusiv "Y" podul
Confort îmbunătățit și de control, cu aproape 30% mai multă suprafață
Observa, nu avem de pini și spings pentru a se potrivi,aceste cuie se poate monta cu tot stocul de hardware
Pic prezentat este exact elementul va primi
Se potrivesc pentru :
2000-2005 Honda XR50 R,70,80,100
1987-2005 Kawasaki KLR 650
1. poate unele diferențe privind culoarea ca lumină în timpul fotografierii. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
CAKEN
Numele Modelului:
0407150953
Tip De Material:
Aluminiu
Element De Lungime:
12cm
Lățime Produs:
5.5inch
Înălțime Element:
4cm
Articol Greutate:
0.3kg
Tip De Element:
Piciorul Se Sprijină
culoare:
Aur