.

Transport Gratuit!!Design Nordic perna/almofadas caz 45x45 53x53cm,planta stil țară pernă acoperă,pernă decorative caz

Transport Gratuit!!Design Nordic perna/almofadas caz 45x45 53x53cm,planta stil țară pernă acoperă,pernă decorative

RON 26.50

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă rugăm să se spele aceste set separat de alte haine material.Feedback-ul este extrem de important sa și a Familiei ca Ne construim Ali Express de afaceri. De tiparituri pe care pot fi diferite în natură imagini, Acest lucru este cauzat de diferite linii de tăiere tesatura. Culoarea este posibil să fie deviat ca luminile și displayers varia, cu toate acestea, în natură prevalează. Se spală în apă rece la ciclu blând sau de mână. Dacă sunteți mulțumit/mulțumit de tranzacție, vă rugăm să luați un moment pentru a lăsa Feedback-ul Pozitiv. Se toarnă detergent neutru in masina de spalat, temperatura apei trebuie să fie nu mai mare de 30 de grade Celsius. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Noi nu marca marfa valori sub valoarea sau marca articole ca "" - NE și Internaționale, reglementările guvernamentale interzic astfel de comportament. Nici expunerea la soare, sau structura tesatura vor fi deteriorate și longevitatea va fi scurtcircuitat.
Notificare
1. Pentru a scapa de amidon, suface vopsire sau abundente puf, setul este recomandata spalarea inainte de utilizare. Atârna uscată.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Nu folositi inalbitor.Comunicarea este CHEIA! Dacă există probleme, vă RUGĂM să ne contactați ÎNAINTE de a părăsi un neutru sau negativ rating. este prioritatea noastră! Îți promitem că te poate face fericit dacă ne dați o șansă.
Fierbinte de vânzare
acest element este de pernă,care nu sunt incluse pernă.Plata este de așteptat în termen de 3 zile de la cumparare.(Setul de lenjerie de pat din șase are două mai mult în afară de patru conținutul. Culorile reale pot diferi de cele afișate din cauza naturii de a fotografia și de a monitoriza setările de culoare. Acest lucru de patru conține unul , unul și două fețe de pernă.
vă rugăm să asigurați-obiect ca standard.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
45x45cm, 53x53cm
Utilizarea:
Scaun,Auto,Seat,Decorative
Stil:
Dobby
Technics:
Țesute
Model Tip:
Planta
Material:
Lenjerie / Bumbac
Model:
Tipărite
Numărul De Model:
mlyn150602
Forma:
Pătrat